Irenko, ja wiem, doczytałam, że Ty 25 arów masz tego ogrodu. Ale przecież nawet taki areał ma określoną objętość? Nie jest z gumy?
Gdzie Ty to wszystko zmieszczasz?
Miłego wieczoru, Miła.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Ireno twój watek pędzi jak turbo express piękny ogród, co chwila nowe roślinne zakupy przyczynią się do jeszcze piękniejszego szkoda, że nie mogłam go obejrzeć w realu oj dzieje się u ciebie ciekawie nawet słodkie ciacha pieczesz...a ja nie nadążam Wybacz
widzisz Irenko ja w ogóle nie wierzę że ci sie uda choćby miesiąc bez kupowania przeżyć . ja juz pracuje nad sobą cały rok , a ile badyli naznosiłam w tym czasie do ogrodu to szkoda nawet się denerwować . teraz juz nawet sie nie chwalę że nie kupuję .a pamiętasz na wiosnę jak pisałam że nie , że za żadne skarby ,,,,,ble ble ble .
[...] a na sośnie kot kaskader, a pod sosną rottek; jakie skoki ten kot robił w ochronie życia!!! będzie długo żył, to był wyczynowiec ma mój szacunek, tenże kot i raz moją sunię jakiś kot w trąbę zrobił
Irenko ogród pięknieje i to w tempie błyskawicznym, ale ja się ubawiłam tym co na górze zacytowałam
Irenko Twój ogród niby jesienny, a tak naprawdę to tylko zimowity świadczą o złocistej porze roku. Reszta kwitnie jak latem...od razu się cieplej człowiekowi robi. Wiosny z niecierpliwością będę czekać, żeby u Ciebie cebulowe zobaczyć
Piękne zdjęcia , piekne zakupy i wielkie nadzieje na piękne cebulowe wiosną ,ale śmiechu warte Twoje zapewnienia że w przyszłym roku już nic nie kupujesz. Kupisz i to bardzo dużo , jestem pewna.
Bożenko, pochwałą, że piękne zdjęcia cieszy mnie ogromnie, czyli jest postęp!
no mam nadzieję nic nie kupić, ale chyba musiałabym na forum nie zaglądać!!!
nasadziłam sporo, teraz po prostu musze trochę pozmieniać, czyli poprzesadzać i może dzielić swoje rośliny, gdy sie zbyt rozrosną i tym sposobem uniknę zakupów! a jak nie dostanę od was opr
To prawda że nasadziłaś w tym roku bardzo dużo ale każdego roku i tak będziesz kupowac chocby cebulowe bo jak wytrzymac jak takie piękne roślinki wkoło? Zdjęcia naprawdę śliczne.