Krysiu, tu chyba bardziej chodzi o to żeby się odważyć, ja tak jak wiele osób na forum mówię , że nie umiem, a nawet nie spróbowałam Zaczęłam się bawić w robienie ozdób w tym roku i coś tam wychodzi. Miło mi, że Ci się podobają
Bożenko, tak jak wiele osób na forum dopiero uczę się czegoś nowego. Lubię takie własnoręcznie robione przedmioty Ty jako specjalistka, wiesz jak dużo znaczy tło, dla fotografowanego przedmiotu, więc nie dziwię się, że zwróciłaś na to uwagę
Ja robię bombki na styropianowych kulkach, ponieważ dużo je później podmalowuję. Wzór z serwetki po przyklejeniu jest taki "płaski", jak pomaluje się po tym trochę farbami, to robi się bardziej wyrazisty. Pokażę Ci jak wyglądają tylko przyklejone serwetki, a jutro wrzucę zdjęcia skończonych. Ja dopiero się uczę i eksperymentuję, ale jak będę mogła w czymś pomóc to pytaj
Miło mi Bogdziu, że zajrzałaś Nie wyrobiłam się dzisiaj z tym co planowałam. Bombki dzisiaj skończone. Jutro jak tylko będę miała czas to zrobię zdjęcia i pokażę. Pozdrawiam gorąco
Ciekawe i pomysłowe dekoracje. Czekam na zdjęcia bombek w decoupage, czytam, że też się wciągnęłaś w zdobienie przedmiotów tą techniką. Rozumiem i podzielam zainteresowanie. Pozdrawiam.