Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kondzio 23:18, 03 lip 2012

Dzieki jestem pod wielkim wrazeniem dzieje sie tutaj tak wiele jest tyle wiadomosci nigdzie nie czeba szukac wszystko jest na miejscu ogladam i czytam bo jest tu duzo wiadomosci o kwiatach np doniczkach dostawcach super tego mi brakowalo
Milka 23:19, 03 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
I jak nie wierzyć w przeznaczenie....
Dzisiaj piorun uderzył w drzewo ok 5-6 m na parkingu koło mojego samochodu..... Miałam wyjść z pracy ale klucz od pokoju wpadł mi w szparę przy wejściu do windy..... Musiałam sie wrócić po klucz zapasowy... I zobaczyłam ten piorun przez okno mojego okna gdy pakowalam rzeczy a nie przed samochodem... Jak tu nie wierzyć w przeznaczenie i to, że mój tata czuwa nade mną .....

Kurka wodna ten piorun ostrzegł mnie też przed czymś!!!!
Irenko ostatnio dyskutowałyśmy o tym.....

Jak to przeczytałam, aż mnie ciarki przeszły, bo właśnie nasze rozmowy mi się przypomniały;
Jesteś chroniona, to na pewno, inaczej z tym kluczem nie wyszłaby taka historia, ale to ma jednak podwójne znaczenie, trzeba to rozszyfrować; przeżycie niesamowite!
Będzie okazja pogadać u mnie...

za przepis dziękuję, już pierwszy gość oceni czy mi wyszła tak dobra jak tobie ...w sobotę

ale,...zamiast spać będę myśleć;
trzymaj się Marzenko
Madzenka 23:21, 03 lip 2012

irena_milek napisał(a)

I jak nie wierzyć w przeznaczenie....
Dzisiaj piorun uderzył w drzewo ok 5-6 m na parkingu koło mojego samochodu..... Miałam wyjść z pracy ale klucz od pokoju wpadł mi w szparę przy wejściu do windy..... Musiałam sie wrócić po klucz zapasowy... I zobaczyłam ten piorun przez okno mojego okna gdy pakowalam rzeczy a nie przed samochodem... Jak tu nie wierzyć w przeznaczenie i to, że mój tata czuwa nade mną .....

Kurka wodna ten piorun ostrzegł mnie też przed czymś!!!!
Irenko ostatnio dyskutowałyśmy o tym.....

Jak to przeczytałam, aż mnie ciarki przeszły, bo właśnie nasze rozmowy mi się przypomniały;
Jesteś chroniona, to na pewno, inaczej z tym kluczem nie wyszłaby taka historia, ale to ma jednak podwójne znaczenie, trzeba to rozszyfrować; przeżycie niesamowite!
Będzie okazja pogadać u mnie...

za przepis dziękuję, już pierwszy gość oceni czy mi wyszła tak dobra jak tobie ...w sobotę

ale,...zamiast spać będę myśleć;
trzymaj się Marzenko

Irenko no to muszę ci calość historii na prive napisać ...
Milka 23:27, 03 lip 2012

Koniecznie, albo już ustalajmy spotkanie na niedzielę
Tylko czy wszystkim dopasuje i ta pogoda, do końca tygodnia, upał i burze i deszcze!
Madzenka 23:28, 03 lip 2012

Kondzio napisał(a)
Dzieki jestem pod wielkim wrazeniem dzieje sie tutaj tak wiele jest tyle wiadomosci nigdzie nie czeba szukac wszystko jest na miejscu ogladam i czytam bo jest tu duzo wiadomosci o kwiatach np doniczkach dostawcach super tego mi brakowalo

Baaardzo dużo się dzieje.
Co ważne spotykamy sie. Najbliższe spotkanie na początku sierpńia w Rzeszowie u Ani
Milka 23:33, 03 lip 2012

Odpisałąm
Ania 23:54, 03 lip 2012

Niesamowita historia Ci się przydarzyła Marzenko,rzeczywiście to chyba szturchaniec żebyś zwolniła tempo
Madzenka 06:35, 04 lip 2012

Aniu wzięłam to sobie do serca i poleniuchowałam wczoraj
popcorn 07:36, 04 lip 2012

I dobrze że odpoczywasz! Historia -aż mnie ciarki przeszły
myszorek 08:15, 04 lip 2012

znów się zagapiłam i nie nadążam.

Ja miałam bliskie spotkanie z piorunem w zeszłym roku. Myślałam, że zejdę- ledwo weszłam do domu, a on gruchnął na podjeździe, aż wszystkie czujki uderzeniowe w garażu wysiały na amen. Od tej pory podczas burzy siedzę w kucki i czekam na koniec- co oznacza, że ostatnio dużo czasu mi to pochłania