Dzieki jestem pod wielkim wrazeniem dzieje sie tutaj tak wiele jest tyle wiadomosci nigdzie nie czeba szukac wszystko jest na miejscu ogladam i czytam bo jest tu duzo wiadomosci o kwiatach np doniczkach dostawcach super tego mi brakowalo
Jak to przeczytałam, aż mnie ciarki przeszły, bo właśnie nasze rozmowy mi się przypomniały;
Jesteś chroniona, to na pewno, inaczej z tym kluczem nie wyszłaby taka historia, ale to ma jednak podwójne znaczenie, trzeba to rozszyfrować; przeżycie niesamowite!
Będzie okazja pogadać u mnie...
za przepis dziękuję, już pierwszy gość oceni czy mi wyszła tak dobra jak tobie ...w sobotę
ale,...zamiast spać będę myśleć;
trzymaj się Marzenko
Dzieki jestem pod wielkim wrazeniem dzieje sie tutaj tak wiele jest tyle wiadomosci nigdzie nie czeba szukac wszystko jest na miejscu ogladam i czytam bo jest tu duzo wiadomosci o kwiatach np doniczkach dostawcach super tego mi brakowalo
Baaardzo dużo się dzieje.
Co ważne spotykamy sie. Najbliższe spotkanie na początku sierpńia w Rzeszowie u Ani
Ja miałam bliskie spotkanie z piorunem w zeszłym roku. Myślałam, że zejdę- ledwo weszłam do domu, a on gruchnął na podjeździe, aż wszystkie czujki uderzeniowe w garażu wysiały na amen. Od tej pory podczas burzy siedzę w kucki i czekam na koniec- co oznacza, że ostatnio dużo czasu mi to pochłania