Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 21:28, 04 wrz 2012

Aga i Anitka takich donic do bambusow nie ma, albo bym zbankrutowała... I na dodatek bym już wejścia do ogrodu zimowego nie miala.....
Miłam taki plan aby ogród zimowy mial donice na poziomie podłogi (wkopane) ale znów M storpedowal.... Ale jak wygram w totka to tak będzie
A bambusy może za gaBiony pójdą. Między płotem a gabionami lub w ogóle za ogrodzenie....

Na razie mnie nie stać na graby..... Priorytet nawadnianie... Muszę poczekać rok
Madzenka 21:30, 04 wrz 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Madżeno, nie wiem, czy masz te czujniki i sterowniki (pewnie tak) ale będzie super z wodą pod nogami. Pan tani, osprzęt dobry ale ogród przechodzi "grajdoł" (nie widać tego wprawdzie ale tak czuję). Bambusy niech sobie idą precz, bo Twoje pomysły z grabami są świetne. Ja już bym chciała zobaczyć Twój ogród za lat 3.
Aspiryna jest świetną róża, też tak uważam ale nie pachnie. U mnie siedzi w zielniku i brak zapachu nie jest żadnym mankamentem.

Ewo i tak Aspirin w inne miejsce pójdzie bo mi nie pasuje do różowych fairy. Myśle i wiosną będę dzialać a róże dla mnie nie muszą pachnieć
Joaska 21:30, 04 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Obiecana aktulana fotka bambusów
Niestety nie jest to moja ulubiona rabata...
Rosną mocno od dołu ale jak znów zimą wymarzną to je poucinam przy samej ziemi wiosną

A z tego po prawej stonie przed Tytusem () tylko jedne wyższy badyl został reszta uschła

Babmbusy może w przyszłym roku sie odbiją, i faktycznie może golenie do zera na wiosnę dobrze im zrobi, może sie przestraszą !
Madzenka 21:35, 04 wrz 2012

Asia chyba po przycięciu bedzie jeszcze gorzej bo łyso będzie na tej rabacie. Nie wiem czy to wytrzymam.
Pszczelarnia 21:48, 04 wrz 2012

A nie ma jakiegoś pana hobbysty od grabów? Ja myślę, że jakoś temu zaradzisz.
Pwl 21:48, 04 wrz 2012

Jednak bez nawadniania ani rusz. Po prostu się nie da się wyrobić i wszystko podlać. Fajnie, że masz to
już za sobą i trochę w trakcie Chętnie zobaczę jak będzie montowana linia kroplująca bo fascynuje się
tym tematem ostatnio Szczególnie teraz bo z chęcią odkręciłbym tylko kurek i patrzył jak leci Ogród
bardzo wypiękniał, podziwiam za konsekwencje i całokształt. Z roku na rok będzie jeszcze piękniej
Mala_Mi 21:49, 04 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Jutro cd nastąpi.....
Bilety w przedsprzedaży nie zeszły na seans
W promocji z rabatem 99% jutro będę sprzedawać

W takim razie skorzystam z rabatu jutro.. bo dziś mi wszystkich fotek nie otwiera.... Rano jest lepiej z widocznoscią ...
Zraszacze widzę mamy takie same

I też mój głos proszę oddać na graby......
Kocham trawy, ale te bambusy.... to nie trawa.... i pamietaj mogą ci rozwalic kostkę w przyszłości.... jak zaczna rosnać , jak trzeba, a jak nie rosną to są jakie są..... Podoba mi się i z babmusami, ale z grabami moim zdaniem będzie bosko Pamiętam te graby pod Łodzią ze spotkania u Bogdzi, u tego goscia ...(skleroza zapomniałam jak sie nazywał... ) ..... ale ja nie autorytet do formowanych ogrodów
Wieloszka 21:49, 04 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Asia chyba po przycięciu bedzie jeszcze gorzej bo łyso będzie na tej rabacie. Nie wiem czy to wytrzymam.

Znając Ciebie nie wyczymiesz Mus skarbonkę świnkę postawić i "grosiwo" na graby skrzynkowe ciułać
Enya73 22:42, 04 wrz 2012

A To nie Ty rozbiłaś w sobotę skarbonę w Toto Lotku?
Madzenka 06:42, 05 wrz 2012

Pszczelarnia napisał(a)
A nie ma jakiegoś pana hobbysty od grabów? Ja myślę, że jakoś temu zaradzisz.

Będę miala zajęcie na zimowe wieczory