Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 20:49, 09 wrz 2012

eee_taam napisał(a)
a te przeróbki to po aby sie nie zanudzić

ten jasny karmink w kostach chyba skopiuje , no chyba ze mocno tupiesz

Kopiuj do woli
Ewa 20:51, 09 wrz 2012

Marzenko podziwiam, podziwiam
Mala_Mi 20:55, 09 wrz 2012

No tak, czas mieć na dosadzanie..... ponad 300 cebul......... to faktycznie zajmie czas....... Mi najwięcej czasu zajmuje gdzie to wcisnac, co by sie zmieściło....
Po pilates.... może nie schudłam, ale jaka kondycja i samopoczucie..... w lustrze widziałam siebie zawsze przez pół ....... i dlatego warto chodzic...... to tak w ramach nie dołowania Izy
Konstancja30 21:15, 09 wrz 2012

we piątek kolega z pracy przyniósł do naszego bunkra ćipsy i z miną szachisty stwierdził "pewnie nie jadasz" ... hmmm ... pewnie, że jadam kilo w tę czy w tamtę zupełnie mi nie robi różnicy ... potem poszłam do domu na pieszo ale szachista nie widział ... to w kwestii dołowania (są takie dni w miesiącu gdy do łez mnie to doprowadza ale to wina dni nie faktu)

Madżenko austinka to dama ... jej piękno jest dystyngowane i dozowane ... no pomyśl sama czy damie wolno było zmniamać tyle mniamniuśnego ile było na talerzu ... nie ... biedactwo musiało jak ptaszek ... ... to austinka jako ta madam dozuje swój urok .............. bo jej się coś musiało porąbać z tym uszczykiwaniem ... ale przemyśli to zimą i będzie ok
Madzenka 21:16, 09 wrz 2012

Ewa napisał(a)
Marzenko podziwiam, podziwiam

Ewo dziękuję
Madzenka 21:17, 09 wrz 2012

asc napisał(a)
No tak, czas mieć na dosadzanie..... ponad 300 cebul......... to faktycznie zajmie czas....... Mi najwięcej czasu zajmuje gdzie to wcisnac, co by sie zmieściło....
Po pilates.... może nie schudłam, ale jaka kondycja i samopoczucie..... w lustrze widziałam siebie zawsze przez pół ....... i dlatego warto chodzic...... to tak w ramach nie dołowania Izy

Co do pilatesu to mam nadzieję, że Iza wierzy
Cebule pewnie do listopada będę sadzić...... Ale gdzie mi się spieszy???
Madzenka 21:19, 09 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)
we piątek kolega z pracy przyniósł do naszego bunkra ćipsy i z miną szachisty stwierdził "pewnie nie jadasz" ... hmmm ... pewnie, że jadam kilo w tę czy w tamtę zupełnie mi nie robi różnicy ... potem poszłam do domu na pieszo ale szachista nie widział ... to w kwestii dołowania (są takie dni w miesiącu gdy do łez mnie to doprowadza ale to wina dni nie faktu)

Madżenko austinka to dama ... jej piękno jest dystyngowane i dozowane ... no pomyśl sama czy damie wolno było zmniamać tyle mniamniuśnego ile było na talerzu ... nie ... biedactwo musiało jak ptaszek ... ... to austinka jako ta madam dozuje swój urok .............. bo jej się coś musiało porąbać z tym uszczykiwaniem ... ale przemyśli to zimą i będzie ok

Austinka dama - to do mnie przemawia - dama nie pokazuje wszystkich swoich walorów, dozuje je stopniowo .... Tylko czy ona czasami nie mogłaby zaszaleć jak ludzie z czworaków, tak na calego i na maksa????
iwonaz 21:19, 09 wrz 2012

No nie, idę do googla sprawdzić ten pilates ...
Syla 21:23, 09 wrz 2012

Roślinki pięknie się rozszalały , karmnikowi i żurawce nic a nic nie brakuje - cudniaste , u mnie karmik marniocha.... nawadnianie mniam mniam a na koniec pozdrwawiam Cudownie było Cię spotkać !!!
Enya73 21:24, 09 wrz 2012

Madżenko, litości, tylko na kilka godzin porzuciłam ogrodowisko, a tu przybyło już z 10 stron Ale za to jakie ładne nowe zdjęcia Twojego ogrodu pokazujesz Ślicznie masz wszystko urządzone, ale wiem już, że po wczorajszym zwiedzaniu ogrodów Kapiasów masz głowę pełną pomysłów.
Ja chętnie do tych Wojsławic bym pojechała z Wami, bo mam wielki apetyt na więcej bukszpanów. Mam jeszcze mnóstwo pustych miejsc. Dziś posadziłam Kondziowe kopytniki i werbenę od Noemi, a także grujecznika japońskiego. Nie zdążyłam obfocić, bo sąsiedzi z nalewką malinową przyszli z wizytą, ale jutro zapraszam do odwiedzin w moim wątku
Miłego wieczoru