Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Milka 10:35, 19 mar 2012

Marzenko, nadrobiłam stronki pięknie już wszystko wygląda, pracy włożyłaś multum, ale opłacało się

kuli perfekt!
nika 10:59, 19 mar 2012

Piękny dom, piękny ogród i konsekwencja w działaniu Gratuluję!
Mala_Mi 11:33, 19 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

Sledzę wszystkie Twoje poczynania z wielkim zainteresowaniem ale i strachem, bo ile można wytrzymac fizycznej pracy w krótkim okresie czasu. Troszkę sobie odpuśc bo potem z nudów umrzesz no chyba ze planujesz wszystkim na Ogrodowisku kulki posadzic i uformowac. Szanuj zdrówko.

Bogdziu ja twierdzę, że ja w dzieciństwie ADHD miałam tylko wówczas tego nie diagnozowano szalona byłam, ale ponieważ bardzo dobrze sie uczyłam to mnie do szkoły specjalnej nie dali
Gdybym nie miała roboty to bym umarła, taka sama jestem w pracy, taka byłam w szkole. Mam jedną wadę jestem strasznie niecierpliwa i drugą nie cierpię gotować... Ale ogród uczy mnie cieprliwości i wycisza po stresującym dniu. Przez cały tydzień będę się napawać widokiem ogrodu, po warunkiem, że przed zmrokiem do odmu wrócę ...
A kulek jeszcze nie umię dobrze formować, ale się uczę, jak już mi będą takie jak Danusi wychodzić to będę obajzd ogrowiska robić w celu kulkowania

Marzena......alez my dwie podobne do siebie charakterkiem Jakbym swoją charakterystykę czytała ..... może któryś z naszych ojczulków coś w młodości nabroił i jesteśmy jak siostry?????
Oczywiscie to był żart.... ale sama prawda jak czytam Twoja charakterystykę, to widzę siebie
Mala_Mi 11:37, 19 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ja tu zmieniam rozmiary zdjęć i kleję a tu tylu gości. Witam wszystkich pracusiów

Do tego miejsca doszłam... i dalej nie mam siły ..ależ gonisz..ze stronkami, bukszpanami i donicami..... resztę poczytm dziś, ale za kilka godzin....

Aniu brakowało mi Ciebie, czy teraz już tak rzadko będziesz na ogrodowisku?

Ja jak rzep.....jak się przyczepię to nie tak łatwo odczepić..... Tak ,ze siostro przybrana z charakterku podobnego.....nie da rady tak łatwo mnie sie pozbyć
siaaska 11:38, 19 mar 2012

Marzena ale się rozszalałaś Te nowe donice na tarasie kuchennym super i te kulki bukszpanowe
abiko 11:46, 19 mar 2012

Ja się tylko zastanawiam czemu na tym naszym krakowskim zaścianku nie ma fajnych sklepów z donicami, a może ja nie znam.. Marzenko bukszpany pierwsza klasa, jak Wieloszka też je tak będzie super cieła to będzie dopiero tandem. Nie dość, że podobne do siebie to jeszcze mają takie same zamiłowania
Wieloszka 12:36, 19 mar 2012

Abiko, ja tak nie będę cięła jak Marzenka- bo nie umiem Ale sprytna jestem i już ją do siebie na cięcie kulek zaprosiłam...
Milka 13:27, 19 mar 2012

a ty spryciulo fajne jednak te znajomości z forum
będę podglądać a może ja chociaż z 2 przytnę, rankiem lepsze oko
abiko 13:59, 19 mar 2012

Wieloszka napisał(a)
Abiko, ja tak nie będę cięła jak Marzenka- bo nie umiem Ale sprytna jestem i już ją do siebie na cięcie kulek zaprosiłam...

Widziałam, to jeszcze zróbcie lekcję poglądową z robienia zawijaska. Przydałaby mi się.
Juzia 15:28, 19 mar 2012

Nie wiem jak to się stało, ale nie mam Twojego wątku w powiadomieniach... nadrabiam