Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Mala_Mi 01:20, 19 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ja tu zmieniam rozmiary zdjęć i kleję a tu tylu gości. Witam wszystkich pracusiów

Do tego miejsca doszłam... i dalej nie mam siły ..ależ gonisz..ze stronkami, bukszpanami i donicami..... resztę poczytm dziś, ale za kilka godzin....
Domi 06:11, 19 mar 2012

Witaj Marzeno Faktycznie gnasz jak szalona z pracami w ogrodzie, z wątkiem, ze wszystkim. Imponuje mi to, że masz jasną wizję swojego ogrodu i konsekwentnie ją realizujesz. Już jest świetnie a będzie CUDOWNIE po wprowadzeniu w życie wszystkich pomysłów. Zainteresował mnie stojak na drewno; możesz coś więcej o nim powiedzieć: czy robiliście na zamówienie, czy kupiliście gotowy (jeśli tak, będę wdzięczna za namiary na dostawcę)?
Madzenka 06:16, 19 mar 2012

Kasiu ,Milenko, Domi serdecznie zapraszam. Dziękuję za pochwały, które jeszcze bardziej motywują mnie do pracy. A teraz zwolnie bo praca i nie będę miała czas na ogród.
Madzenka 06:19, 19 mar 2012

asc napisał(a)

Ja tu zmieniam rozmiary zdjęć i kleję a tu tylu gości. Witam wszystkich pracusiów

Do tego miejsca doszłam... i dalej nie mam siły ..ależ gonisz..ze stronkami, bukszpanami i donicami..... resztę poczytm dziś, ale za kilka godzin....

Aniu brakowało mi Ciebie, czy teraz już tak rzadko będziesz na ogrodowisku?
Ewa 07:13, 19 mar 2012

Marzenko dziś z rana , oglądałam jeszcze raz Twój dom, bo pokazywałam go córce i co ciekawe piszesz, że taki oglądałaś w Gliwicach, a my blisko mieszkamy. Może masz jeszcze jakiś namiar?
Musimy go pooglądać bo nam się bardzo podoba
kaisog1 09:07, 19 mar 2012

Musiałam sie sporo stron cofnąć ale warto było Pięknie "ruszyłaś". Fajnie, że masz już rośliny, któe tylko czekają na swoje miejsca Donice super
malkul 09:22, 19 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

Piękny ogród, kawał roboty, chylę czoła Bardzo podobają się mi Twoje tarasy, ja jestem na etapie wymyślania mojego i szukam wszędzie inspiracji. Te płyty wokół niego są betonowe?

Isia dziękuję, ze zaglądasz. Płyty prze dtarasem graniotwe 40x40 cm zakupione w Castoramie. Za chwię pomiedzy płyty skalniaki posadzę i wysypię żwirkiem. Ale jeszcze chwilka na te działania.

Marzeno ja tez kupiłam ten granit z castoramy ale jeszcze leży w garażu, powiedz mi jak on się sprawuje na zewnątrz, pod wpływem warunków atmosferycznych?
Poza tym wysłałam priv. Piękne wnętrza w moim typie. Juz sie nie mogę doczekac takiego stanu u mnie
malkul 09:29, 19 mar 2012

Jeszcze jedno pytanie , zauważyłam że mamy bardzo podobne drzwi zewnętrzne,metalowe czy drewno? Moje zamawiane u stolarza (mąż chciał drewniane-bo ciepłe) na wzór HORMANN-owskich niestety mamy z nimi duzy proble bo na słońcu się wykrzywiają i sie nie chcę zamykać albo same się otwierają Raz juz były wymieniane i teraz znów ta sama historia
Napisz mi prosze co to za drzwi i podziel się namiarem bo przymierzam się do walki ze stolarzem moim, bede chciała aby zabrał te niewyypały i oddał mi kaskę.
zielona11 10:18, 19 mar 2012

Rewelacja! Piękne nowe donice, doskonale wkomponowały się w całość
Ana 10:29, 19 mar 2012

Z każdym zdjęciem ogrod podoba mi się coraz bardziej Masz świetne pomysły - ten na rabatę z hortensjami i bukiem - genialny Juz czekam na wyniki!!