Jeszcze mi trochę zostało z drugiego rzutu do cięcia. Czekam tylko na niższą temperaturę. 30 stopni to dla mnie za dużo na pracę w ogrodzie.
Dziękuję za komplementa ... od takiej perfekcjonistki ... .
Witaj Borbetko,
Twój ogród jak zwykle piękny i perfekcyjny. Właśnie założyłam sobie w ogrodzie plaże kamyczkowe. Czym odkurzasz swoje kamyczki z liści?
Moniko dziękuję za odp. w kwestii evergold mam dwie kępki kupione na początku kwietnia i posadzone w donice, ale mając świadomość, że zimy nie przetrwają w donicach tak czy siak posadziłam je do gruntu, stąd moje pytanko super, że zimują pięknie się zagęściły
Ale suuuper- zdjęcia są! Fajny pomysł z tym kołem i buksikowym żywopłocikiem. Przyznam, że śledziłam Twoje rozterki: jak zasłonić tę studnię- i nie miałam żadnego pomysłu....Planujesz tam ściankę i coś jeszcze?
Ja jeszcze na wakacjach- ale z doskoku zaglądam i podziwiam
Dzień dobry, bardzo dziękuję za informację. Zastanawiam się czy do mojego ogrodu nie lepsza byłaby dmuchawa. Z kamieni zdmuchiwalabym na części wyłożone kora i stamtąd nie zbieralabym , a z trawnika tak jak dotychczas. Twój ogród jest niesamowity, dąże do tego by mój był tak samo perfekcyjny(choć w zupełnie innym stylu).jesteś moim idolem...miłej niedzieli.