Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

Borbetka 18:27, 16 sie 2015

Mirelko, moja to jakiś szarakuł. W ogóle mi się to nie podoba. Więcej nie posadzę. Przemek z ogrodu małego ale pojemnego też tak napisał.
sylwia_slomc... 18:47, 16 sie 2015

U nas dzisiaj podlało, ale dobrze, że od Krakowa reszta nie przyszła
Mathildis 18:59, 16 sie 2015

trawa the baetles spodobała się i mnie...
Moniko jak tam mąka kukurydziana na ślizgacze działa choć trochę?
a co z tą perovskią nie tak... są jakieś różne rodzaje? bo ja zachwycona jestem to która rośnie u Małej Mi... kupiłam jakieś i narazie jeszcze w doniczkach siedzą
Deszcz dał odrobinę ulgi?
makkasia 15:00, 21 sie 2015

Mam nadzieję, że już lepiej i Tobie i ogrodowi a ślimaki zostały zasuszone.
Macham i zyczę dobrego weekendu
violinek 23:57, 24 sie 2015

Borbetko lubie do Ciebie zagladac a tu susza ...fotkowa
czekam z niecierpliwoscia na obrazy z mojego ulubionego ogrodu
iwonadm 07:19, 25 sie 2015

także czekam na zdjęcia
baraga1904 08:02, 25 sie 2015

...nareszcie chłodniej...i dla ogrodu i dla biegania jak dla mnie ok...
...tniesz teraz Danici? Ja w tym roku wcale nie ciełam i nie wiem co teraz zrobić...
Borbetka 21:05, 25 sie 2015

Kochani, u mnie susza dosłowna i fotkowa. Nie mam kiedy ciąć roślin, bo upały i nie ma co fotkować, bo brzydko przez brak cięcia. Teraz podobno było kilka dni chłodniej, ale nie było w domu mnie. I tak wszystko na odwrót. Czytam prognozy i mają być znowu upały. Wkrótce będę wyglądać jak hipopotam, nie biegam po ogrodzie i nie biegam w ogóle. Przybyło tu i ówdzie i jest mi średnio na jeża z samopoczuciem. Myślałam, że po moich wakacjach się ochłodzi i wrócę do pracy ogrodowej i do treningów, a tu klops jest. Jeszcze czekać trzeba. Chyba mnie cieszy w tym sierpniu to, że ślimaki się zasuszyły, bo nie ma innej opcji. Nie widać ich zbytnio. Mąkę wysypałam, leży sobie.
Sylwio, i u mnie raczej nie padało. Chyba że brać pod uwagę huragan, który straszne straty u nas przyniósł .
Mathildis, mam perovskie, ale jakąś odmianę krzywą. Pokłada się. Jest wstrętna. U mnie susza znowu. Wielkopolskie objęte programem pomocowym dla rolników w wyniku suszy.
Makkasiu, ilość ślimaków częściowo poskromiona .
Violinku i Iwonko, jak tylko coś potnę, obfocę.
Barago, o bieganiu pisałam wcześniej ... tęsknię ogromnie. Danica będzie cięta. Nie zlituję się, bo jest okropnie poczochrana, a ja nie będę całą zimę na taką patrzeć. Trudno, zaryzykuję znowu tnąc we wrześniu. Cieszę się z jednej strony z takiej pogody, bo zawsze mam smutki jesienne i nie lubię słoty i zimy. Wmawiam więc sobie, że broń Boże nie wolno narzekać na słoneczko teraz. Jesteś w ciepłej strefie, tnij.
Basilikum 18:55, 29 sie 2015

czekaj czekaj bieganie to Ty pokrewna dusza jestes
pwoli sie tu rozgladam u Ciebie. Fotki z pierwszej strony sliczne
violinek 12:46, 01 wrz 2015

Kochana Borbetko pomozesz ?

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3358-pojedyncze-pytania-na-temat-projektowania-rabat?page=375#post_7

Jak niwaki dzieki Ele , to danice pokochalam dzieki Tobie