Piękne widoczki ... biała pelargonia zachwyca Miłorząb na te kul miodzio
Magdo, dziękuję za odwiedzinki. Twoja rabata lawendowa jest inspiracją do zmiany mojego badziewia pod płotem.
Cieszę się ...planuje do bukszpanów i lawendy dosadzić róże okrywowe białe ... mam chęć na trochę wiecej kwiatków u siebie
... na kamieniu buźke też widzę
Piękne widoczki ... biała pelargonia zachwyca Miłorząb na te kul miodzio
Magdo, dziękuję za odwiedzinki. Twoja rabata lawendowa jest inspiracją do zmiany mojego badziewia pod płotem.
Cieszę się ...planuje do bukszpanów i lawendy dosadzić róże okrywowe białe ... mam chęć na trochę wiecej kwiatków u siebie
... na kamieniu buźke też widzę
Ja tak samo. Zielone już jest, ale kwiatów jakby brak.
Pięknie u Ciebie! wszystko takie wychuchane, zadbane Limki szeleją, też jestem swomi zaskoczona bo ledwie parę gałązek mają a na jednej 7 pąków naliczyłam Moja hosta o jasnozielonych liściach też cała w dziurach...nie wiem czy te liście smaczniejsze? a tak mi szkoda bo uwielbiam jej widok ...
Borbetko, mnie zachwyciły Twoje kulki tujowe i dlatego wczoraj posadziłam je u siebie w ogródku. Przystrzyżone wyglądają naprawdę elegancko. Stąd moje pytanie, jak o nie dbasz? Przeczytałam już, że robisz oprysk profilaktyczny, możesz napisać coś więcej, np. w jakim terminie i czym? Ja mam największe sukcesy w zasuszaniu roślin, stąd taka dociekliwość
Im bardziej odkrywasz przed nami swój ogród, tym piękniejszy mi się wydaje. Pokazuj więcej takich zakątków, bo jest się czym inspirować!
I jeszcze jedno pytanie, czy instrukcja cięcia cisa, to z książki "Przycinanie drzew i krzewów" Steve Bradley?