Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

Milka 16:42, 27 lip 2012

Jakie cudne, i tam mała ogrodniczka też
AniaK 17:39, 27 lip 2012

Borbetka napisał(a)

Pięknie u Ciebie! wszystko takie wychuchane, zadbane Limki szeleją, też jestem swomi zaskoczona bo ledwie parę gałązek mają a na jednej 7 pąków naliczyłam Moja hosta o jasnozielonych liściach też cała w dziurach...nie wiem czy te liście smaczniejsze? a tak mi szkoda bo uwielbiam jej widok ...

Monitko, dzięki że zajrzałaś. Zerknęłam do Ciebie na chwilkę - masz dwa wątki, ale zapowiada się ciekawie. Będę Cię odwiedzać, a hortensje też mnie zadziwiają, że tyle kwiatów w pierwszym roku. Miałam kiedyś Anabelle i ciągle mi się kładła pod ciężarem - wyrzuciłam ja głupia zamiast podwiązywać. W przyszłym roku zamierzam przyciąć trochę wyżej (zawsze przycinałam nad drugim pąkiem) i zobaczę czy gałązki będą grubsze, a kwiatki mniejsze.

Moniko-Borbetko, ja swoje teraz tnę dużo wyżej tak ok.45 cm nad ziemią, kwiaty mimo wszystko są bardzo duże i nie pokładają się już tak bardzo, ale trochę je podpieram, szczególnie od strony trawnika.Sposób Danusi jest super bo wtedy środek też jest pełen kwiatów.
danuta_ 21:54, 27 lip 2012

Borbetko, cieszę się,że zajrzałaś - nasze ogrody jednak mają coś wspólnego - pokłony dla Ciebie
Spotkania to rzeczywiście bardzo przyjemne chwile - i choć mój M zawsze nieobecny w sprawach ogrodowych to podczas spotkania był obok
Będę zaglądać czekam na kolejne piękne widoki
ania_wesola 21:56, 27 lip 2012

Naprawde ślicznie u Ciebie! normalnie można się zakochać w tych kulach, pięknym trawniku i bujnych kwiatach Wszystko emanuje życiem i energią!!!
Borbetka 23:06, 28 lip 2012

irena_milek napisał(a)
Jakie cudne, i tam mała ogrodniczka też

No ogrodniczka już sporo urosła.
Borbetka 23:07, 28 lip 2012

danuta_ napisał(a)
Borbetko, cieszę się,że zajrzałaś - nasze ogrody jednak mają coś wspólnego - pokłony dla Ciebie
Spotkania to rzeczywiście bardzo przyjemne chwile - i choć mój M zawsze nieobecny w sprawach ogrodowych to podczas spotkania był obok
Będę zaglądać czekam na kolejne piękne widoki

No mój to chyba bardzo daleko musiałby być wysłany ha, ha! Oczywiście jeśliby spotkanie wchodziło w grę.
Borbetka 23:09, 28 lip 2012

ania_wesola napisał(a)
Naprawde ślicznie u Ciebie! normalnie można się zakochać w tych kulach, pięknym trawniku i bujnych kwiatach Wszystko emanuje życiem i energią!!!

Aniu, nie wiem, czy Wesoła to Twoje nazwisko, czy tylko ksywka, ale brzmi pięknie i muszę zaglądnąć do Ciebie. Dzięki, że "przybyłaś".
kubi2000 23:33, 28 lip 2012

Matko jedyna właśnie zostałam Twoja fanką!!!!! Przepięknie!!!. I to rozwiązanie z sadem, wooooow....
Borbetka 00:09, 29 lip 2012

kubi2000 napisał(a)
Matko jedyna właśnie zostałam Twoja fanką!!!!! Przepięknie!!!. I to rozwiązanie z sadem, wooooow....

Kubi, coś tam nabazgrałam u Ciebie. Pozdrawiam.
Diana 00:59, 29 lip 2012

Borbetka napisał(a)
Kulkowo:

Moniko no poprostu cudnie Wszystko takie dorodne, zadbane, piękne
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies