Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

malwes 19:25, 08 paź 2012

Asiamm napisał(a)
Przepraszam, że się wtrącam

Mnie na nogi zawsze stawia Josh Groban. Kiedy byłam w ciąży i jechałam bladym świtem ( 6.30) do pracy (lubię pracować,żeby nie było,że jechałam za karę ) to zawsze włączałam na full:

http://www.youtube.com/watch?v=yEJ5KGYQOEg.

To jest taka pozytywna muzyka, jak Pani Danusia i Wy wszyscy . Dlatego ośmieliłam się odezwać przy okazji tematu.

Za każdym razem, jak wchodzę na Ogrodowisko, zatyka mnie z wrażenia i słowa nie potrafię wykrztusić, tzn.napisać. Ale ciągle notuję i przyswajam Wasze rady. I polecam znajomym. Dziękuję!

A mój synek urodził się 9.04.2011 i, tak jak mówi Kondzio, to prawie ADHD, w dodatku ogrodowe, bo wącha wszystkie rośliny i obmacuje wszystko, co zielone. W centrach ogrodniczych tylko rozgląda się, czy " Pam" ( tzn. Pan, pracownik) patrzy i od razu przytula się do roślinek.

Pozdrawiam
Aśka

Asiu, może założysz swój wątek? - zobaczysz, że będziesz miała wielu "słuchających" (tzn. czytających).
malwes 19:29, 08 paź 2012

boguslaw_r_ napisał(a)
A ja musiałem się troszkę spóźnić bom Byk,
ale ja też nie chwaląc się umiem robić na drutach, a żeby było ciekawiej to na szydełku robiłem kiedyś i sprzedawałem takie pieski ( PUDELKI) na butelki wódki, potem kilimy na płótnie dziergane specjalną igłą,
następnie na saneczkach jedno i dwu płytowych 5 i 8 robiłem swetry, golfy, jakiś czas przed wojskiem pracowałem na interlokach tz workach. Szyć też potrafię choć bardzo dawno tego nie robiłem,
wychodzi na to że byk a zdolniacha.
pozdrawiam baranki owieczki i inne byki.

No to Ci zaradny Byczek

A ja w ogóle nie-rogata. Ani trochę. Co powiecie na Raka-Ogrodnika? :/
elzbieta_b 19:38, 08 paź 2012

Danusiu, jeśli chodzi o zainteresowania to jesteśmy do siebie podobne . Ja również umiem robić na drutach, na szydełku, umiem wyszywać, szyć (nie lubię), nauczyłam się robić firanki takim specjalnym czółenkiem a także szale szydełkiem i zagiętym drutem. Gdy dzieci były małe i trudno było coś kupić, one zawsze miały piękne rzeczy. Teraz tylko haftuję obrazy i to tylko zimą (do spółki z czytaniem książek). Z budownictwem mam przez cały czas do czynienia. Jestem inżynierem i pracuję w projektowaniu.
Sebku, matematyka nie jest wcale taka trudna tylko trzeba ją poznać i polubić Bardzo chętnie pomogę Ci, jeśli znajdziesz sposób
Weroniko, Twój ogródek podoba misię tak bardzo, że z przyjemnością zaglądam sobie do niego aby sprawić sobie przyjemność Oczywiście do innych też zaglądam, żeby nie było, że nie
Jestem wodnikiem. Moją ulubioną porą roku jest właśnie jesień, lubię poniedziałki i ludzi Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Madzenka 19:47, 08 paź 2012

Oczy nacieszyłam zdjęciami, o znakach zodiaku poczytałam i o tym jak być dobrym dla ludzi
Danusiu gorąco pozdrawiam ciesząc się chwilą
Gardenarium 20:00, 08 paź 2012

Kochani, jak miło Was widzieć dziś, tyle wpisów hohoho

Takie mądre wypowiedzi...a pochwalę się, że moi klienci po prostu płakali i oboje dziś mnie uścisnęli, a pan Grześ to aż czułam że drży No nie mogę, taka przemianę odbywa wewnętrzną, że chyba wątek ogrodowy u nas założy, a ja pokażę jak zrobiłam ten ogród.

Trzymajcie kciuki, żeby się tak stało.

Ogród na wskroś ekologiczny...to będzie ogród preriowy, ale nowoczesny, a w pobliżu sad i latają orły bieliki Niesamowite miejsce, ale wieje... mało głowy nam nie urwało dziś.

Ależ jestem szczęśliwa Dziękuję jeszcze raz i proszę o więcej.

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 20:02, 08 paź 2012

Gardenarium napisał(a)
Kochani, jak miło Was widzieć dziś, tyle wpisów hohoho

Takie mądre wypowiedzi...a pochwalę się, że moi klienci po prostu płakali i oboje dziś mnie uścisnęli, a pan Grześ to aż czułam że drży No nie mogę, taka przemianę odbywa wewnętrzną, że chyba wątek ogrodowy u nas założy, a ja pokażę jak zrobiłam ten ogród.

Trzymajcie kciuki, żeby się tak stało.

Ogród na wskroś ekologiczny... a w poblizu sad i latają orły bieliki Niesamowite miejsce, ale wieje... mało głowy nam nie urwało dziś.

Ależ jestem szczęśliwa

Danusiu prosimy Pana Grzesia o przemianę i założenie wątku
Loosiuu 20:23, 08 paź 2012

Uda się ! Już się nie mogę doczekać To będzie ten preriowy co tyle tych traw tam było i żywopłot bukowy??
kaisog1 20:26, 08 paź 2012

A ja swoim zwyczajem...... Panie Grzesiu macham do Pana!!!!!!! I o wątek proszę
Gardenarium 20:28, 08 paź 2012

Łoosiuu napisał(a)
Uda się ! Już się nie mogę doczekać To będzie ten preriowy co tyle tych traw tam było i żywopłot bukowy??

Nie , to inny, mały. Jest bardziej kolorowy, a tamten był stonowany

Instagram Ogrodowiska
Bogdzia 20:35, 08 paź 2012

Bardzo chętnie obejrzymy nowy ogród preriowy. Orły bieliki -to gdzies daleko od Warszawy?