Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

betysia 08:49, 08 paź 2012

Danus....o ile pewne zaleglosci na forum czasami przysparzaja mi troszke smutku o tyle" powrot" i czas poswiecony na twoj ogrod...to jak moment ...gdy bierze sie ulubiona powiesc, zasiada na lawce otoczonej promykami slonca, zapachem kwiatow....i czyta sie....chlonie kazdy kwiat, kazdy zapach....

....zakupy cudne zarowno te holenderskie jak i ostatnie dla klienta.....
....ogrod skapany w lisciach....no ja uwielbiam....dodaje to takiej tajemniczosci i romantyzmu....
....moje ulubione radio...no widze,ze nasze wspolne....
....dodatkowe talenty chyba w sumie nie powinny dziwic...jestes wyjatkowa....

Danusiu cudownego tygodnia, pelnego slonka, zapachow tego co nadal kwitnie i ... radosci!!!!!
sciskam mocno.....
anna_studio 11:38, 08 paź 2012

Gardenarium napisał(a)

....zachwyciły mnie astry...piękne
Pozdrawiam jesiennie....

Astry czekają na wsadzenie, muszę się zorganizować, za późno wracam do domu, ciemno jest.
Czy ktoś ma górniczą czapkę z latarka do pracy w nocy?

...ja ostatnio zaopatrzyłam się w czołówkę...latarka na czoło...prawie jak górnik.....POLECAM...
Sprawdza się rewelacyjnie.....jak mnie noc złapie...podlewam w niej...sadzę..., liście zbieram....
Na początku sąsiedzi byli.......zaskoczeni błyskiem światła przemieszczającym się w ciemności....
...przyzwyczali się....
Pszczelarnia 12:04, 08 paź 2012

Danuś, Twój optymizm i energia stawiają nas na nogi! Warto, warto, warto .... .
A jesień bywa czasami niepokojąca mimo pięknego słońca, udanych zakupów i cudownych widoków zaokiennych.
Milka 13:09, 08 paź 2012

Pozdrawiam już jesiennie, chociaż nadal liczę na słońce, bo jakoś tej jesieni nie chcę wpuścić
Miłego dnia Danusiu
Danusza 13:51, 08 paź 2012

Hortensja paniculata "Phantom". Mogę powiedzieć, że zdała egzamin, polecam ją.

Karex w takiej asyście pewnie przetrwa a H Phantom posadziłam pod koniec lata i także jestem z niej zadowolona.

jesień ma piekne kolory i one do Ciebie zawitały , pieknie Danuisu
Danusza 13:52, 08 paź 2012

kasik778 napisał(a)

Baran
Danusiu tu sa same barany zobacz na moim watku ile baranów i ja tez baran 11.04 i chyba wszyscy z ADHD

Kondzio urodziłeś się w tym samym dniu co mój małżonek .,ja jestem rak choć na imię mam Danusia Znam wielu baranów i każdy jest inny .Mój m to powolniak i raczej leniuszekADHD przypisała bym sobie i mojemu starszemu synowi (równiez rak) Nie wierzę w znaki zodiaku.Pozdrawiam wszystkie barany

jako, że ja też baran to i pozdrawiam gorąco inne baranki

i ja baranek(mój M też ) pozdrawiam
Mala_Mi 14:28, 08 paź 2012

Alez dyskusje... słucham radia namiętnie... byle coś grało ...... i jakś jestem nietypowa..bo wodnik ...... za to mam kałuże i balię i ciurkadło.. wiec wszystko jasne
boguslaw_r_ 14:46, 08 paź 2012

A ja musiałem się troszkę spóźnić bom Byk,
ale ja też nie chwaląc się umiem robić na drutach, a żeby było ciekawiej to na szydełku robiłem kiedyś i sprzedawałem takie pieski ( PUDELKI) na butelki wódki, potem kilimy na płótnie dziergane specjalną igłą,
następnie na saneczkach jedno i dwu płytowych 5 i 8 robiłem swetry, golfy, jakiś czas przed wojskiem pracowałem na interlokach tz workach. Szyć też potrafię choć bardzo dawno tego nie robiłem,
wychodzi na to że byk a zdolniacha.
pozdrawiam baranki owieczki i inne byki.
AniaDS 16:49, 08 paź 2012

Danusiu, podziałałam, czekam na Twoją opinię .
Tylko nie krzycz za bardzo
Joaska 19:24, 08 paź 2012

Danusia krzyczeć nie będzie bo dobrze działasz Aniu