Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

agata_chrosc... 21:11, 19 lip 2012

Ana 21:40, 19 lip 2012

baraga1904 21:49, 19 lip 2012

...no, od razu lepiej i tak trzymac...
kwiatholandii 22:04, 19 lip 2012

Jak ja Was lubie kobitki Dobrze, że jesteście Dzięki
noemi 22:05, 19 lip 2012

Monia dzięki za te wszystkie smaczki wnętrzarskie ... ja to uwielbiam takie strony przeglądać i adres bloga ... oczywiście zapisałam do ulubionych

p.s.
... wianek z jabłuszkami prześliczny , postaram się taki wykonać ... ...

...i jeszcze dziewczyny chciałam Wam napisać , że cieszmy się że mamy "siebie" tu na forum , możemy doradzić się , podpatrzeć co nieco i coś zmienić u siebie ... same pozytywy

buziale
Krys 22:06, 19 lip 2012

Prosze o uśmiech ,a co ja mam powiedzieć zawsze mówiłam ,że chce dom z czarnym dachem a kupiłiśmy ceglasty i zupełnie nie wiem co mnie nagle opetało ,że taki wybralismy ,ale kupione zapłacone i tak musi zostać ,to juz przeszłość musze tak resztę dodatków dobrać aby mnie nie denerwował ten kolor dachu ,będzie dobrze zmykam na blog Moniki
agata_chrosc... 22:15, 19 lip 2012

A ja mam z czarnym! Dom znaczy.
No ja to juz najbardziej chyba się cieszę, że to forum jest, bo gdyby nie było to już nie wiem z kim bym mogła pogadać. No nie z tubylcami przecież!
JulkAd 22:15, 19 lip 2012

Oj Monia dałaś kopa do myslenia tym blogiem (oczywiście nad wystrojem wnętrz). Jeszcze jak się naczytałam Waszej dyskusji Kobitki to juz w ogóle chciałam rewolucje w domu robić. Muszę aż ochłonąć
Dziewczyny trafiłam na to forum przypadkiem, nie żałuję, że zostałam. Swoją obecnością, humorem i pokrzepiającą dyskusją sprawiacie, że chce się tu wracać. Tak trzymajcie
kwiatholandii 22:56, 19 lip 2012

Krys napisał(a)
Prosze o uśmiech ,a co ja mam powiedzieć zawsze mówiłam ,że chce dom z czarnym dachem a kupiłiśmy ceglasty i zupełnie nie wiem co mnie nagle opetało ,że taki wybralismy ,ale kupione zapłacone i tak musi zostać ,to juz przeszłość musze tak resztę dodatków dobrać aby mnie nie denerwował ten kolor dachu ,będzie dobrze zmykam na blog Moniki

To teraz najlepiej znajdz sobie podobny dom z takką dachówką w projektach na necie w dobrym stylu i trzymaj się już tego do końca. Musisz teraz trzymać się odcieni, żeby nie były każda z innej parafii. A zwrócić nie można, tzn.wymienić? Zapytajcie. NAWET JAKBYM MIAŁA ZA TRASNPORT ZAPŁĄCIĆ TO BYM SIĘ ZASTANOWIŁA. To dośc duży element i zmieni całą kolorystykę.
kwiatholandii 22:59, 19 lip 2012

Niby fajny blog, ale komentarza nikt nie zostawił .... buuuu