Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Milka 17:24, 28 gru 2012

ależ piękny..i tak sobie spaceruje jak u siebie!!
dajana 17:36, 28 gru 2012

Ten jegomość dzisiaj urzędował na parterze To była moja prowokacja .Dałam sporą ilośc świeżej ziemi a robaczki tez w niej widziałam ,,były białe i długie wyglądały na dżdżownice ,nakopałam sie troszke ale pan dzięcioł odwdzięczył mi sie śliczną fotką .
dajana 17:48, 28 gru 2012

irena_milek napisał(a)
ależ piękny..i tak sobie spaceruje jak u siebie!!

Chyba polubił moją działkę Irenko bo siedzi sobie w skrycie za wielkim głazem i mnie podgląda ha.ha A może mnie też polubił,, jak ta kiciusia co mnie rankiem juz wita pod drzwiami i rudy pies który furtkę mi taranuje abym usłyszała że juz jest i trzeba michę przynieśc Zaraz ci pokaże moich podopiecznych
dajana 17:55, 28 gru 2012

To jest mój podopieczny codzienny gośc na miskę ciepłej strawy.Lubi wolnośc ale ona mu jedzenia nie da więc go uszczęśliwiam na ile potrafię Kiedyś mnie ugryzł ale od tamtej pory tego nie robi Cieszy się kiedy idę do niego z miską ,,,nie dotykam go jednak bo nie znam jego przeszłości Być może był bity a ja wtedy chciałam go pogłaskać no to chapnął hi.

Bogdzia 18:03, 28 gru 2012

Dajanka coraz to nowe zdjęcia ptaków wstawiasz, nawet bażanta upolowałaś. Dobrze Ci idzie -gratulacje.
weronika77 18:11, 28 gru 2012

Ogladam Twoje zdjęcia Dajano, i śmiem twierdzić, że nowe miejsce daje Ci radość życia, co mnie bardzo cieszy.
dajana 18:15, 28 gru 2012

Ta bidulka też nie ma domu ale dbam o nią i pomaleńku przyzwyczajam do mojej Moli Dzisiaj kicia podeszła do niej pod siatkę i próbowała się z moja psinką zaprzyjażnić Moli tak ogonek latał że o mało się nie urwał he,he Zaprowadziłam kicię w bezpieczne miejsce do domu syna,, nie jest jeszcze zamieszkały ale ma dach i starą kanapę u góry Pokazałam jej dziurę którą ma tam sobie wchodzić ,no i weszła Mądre stworzonko Jeszcze troszkę i ją przygarnę Musi przestać się tylko bać mojej psinki Robią postępy w każdym bądz razie

dajana 18:15, 28 gru 2012

Ta bidulka też nie ma domu ale dbam o nią i pomaleńku przyzwyczajam do mojej Moli Dzisiaj kicia podeszła do niej pod siatkę i próbowała się z moja psinką zaprzyjażnić Moli tak ogonek latał że o mało się nie urwał he,he Zaprowadziłam kicię w bezpieczne miejsce do domu syna,, nie jest jeszcze zamieszkały ale ma dach i starą kanapę u góry Pokazałam jej dziurę którą ma tam sobie wchodzić ,no i weszła Mądre stworzonko Jeszcze troszkę i ją przygarnę Musi przestać się tylko bać mojej psinki Robią postępy w każdym bądz razie

dajana 18:32, 28 gru 2012

weronika77 napisał(a)
Ogladam Twoje zdjęcia Dajano, i śmiem twierdzić, że nowe miejsce daje Ci radość życia, co mnie bardzo cieszy.[/quote

O tak Weronko !!gdyby tak można było jeszcze wyeliminować robala który mnie gryzie mogłabym poczuć tak do końca tę radość .Kocham to miejsce ogromnie To dziwne ale nawet przez chwilę nie wspomniałam poprzedniego Nie mogę się doczekać wiosny kiedy nareszcie zacznę tworzyć ogród ..Nawet za łopatą tęsknię hi..Masz jeszcze nasionka tych ślicznych kwiatuszków które mi kiedyś proponowałaś? Teraz mogę je przyjąć,, tylko musisz mi powiedzieć co mam z nimi zrobić bo ja jeszcze nie umiem wielu rzeczy Buziaki przesyłam
dajana 18:46, 28 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
Dajanka coraz to nowe zdjęcia ptaków wstawiasz, nawet bażanta upolowałaś. Dobrze Ci idzie -gratulacje.

Udało mi się Bożenko To moja teraz największa radość. Buziaczki dla ciebie