Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dorkow0 21:58, 10 sty 2013

Witaj Danusiu... Cieszy mnie, że szalejesz na śniegu, nawet nie wiesz jak bym się do Ciebie dołączyła...
Odpoczniesz na urlopie, nabierzesz sił, pobędziesz z nami...
Buziole wielkie przesyłam...
dajana 22:00, 10 sty 2013

hanka_andrus napisał(a)
Dajano! Piękny,przystojny,małomówny! Czego chcieć więcej? Pożycz go na mój ekran?Co?

Ha ha Haniu taki najlepszy ,,ale kiedy go gładziłam robił cielęce oczy tylko usmiech ma zbyt szeroki ale facet nie musi byc piękny,,ma byc dobry to jego najcenniejsza uroda prawda Haniu?
dajana 22:06, 10 sty 2013

dorkow0 napisał(a)
Witaj Danusiu... Cieszy mnie, że szalejesz na śniegu, nawet nie wiesz jak bym się do Ciebie dołączyła...

Cześc Dorotko ,miło cie widzieć To prawda wyśpię sie i sporo zrobię bo ja najlepiej wypoczywam kiedy się ruszam a potem zasiadam do kompa Wiadomo gdzie bywam na szkółkach roślin i na O!! Troszke dopilnowuję fachowca który mi bardzo sknocił wygląd drzwi w całym domu Poprawia trzeci raz ale nareszcie robi to dobrze ku mojej radości Nawet ma wyrzuty sumienia i naprawdę szczere Ciekawe co go odmieniło w tym roku bo w zeszłym ich zupełnie nie miał Rachunek sumienia sobie zrobił czy co? Dobrze kiedy ludzie zmieniają się na korzyść .
Wrzos 22:19, 10 sty 2013

No piękniejszego bałwana to ja w życiu nie widziałam!!!

Wypoczywaj Dajanko, nalezy Ci się!
dajana 22:30, 10 sty 2013

Janina napisał(a)
Nakrycie głowy pod kolor domu.

Na taką głowę to tylko miska pasowała ha,ha ale ma seksowne guziczki szaliczek i jest mój ,,moimi dłońmi stworzony .Czytam ze inni nie maja sniegu .U mnie sporo spadło przez ostatnie trzy dni .Najważniejsze że moje róże okryte .Janinko niedługo wiosna co mnie bardzo cieszy Już na pewno blizej niz dalej .Buziaki przesyłam
dorkow0 22:31, 10 sty 2013

dajana napisał(a)

Cześc Dorotko ,miło cie widzieć To prawda wyśpię sie i sporo zrobię bo ja najlepiej wypoczywam kiedy się ruszam a potem zasiadam do kompa Wiadomo gdzie bywam na szkółkach roślin i na O!! Troszke dopilnowuję fachowca który mi bardzo sknocił wygląd drzwi w całym domu Poprawia trzeci raz ale nareszcie robi to dobrze ku mojej radości Nawet ma wyrzuty sumienia i naprawdę szczere Ciekawe co go odmieniło w tym roku bo w zeszłym ich zupełnie nie miał Rachunek sumienia sobie zrobił czy co? Dobrze kiedy ludzie zmieniają się na korzyść .

Danusiu, może rzeczywiście zrobił rachunek sumienia... Ale masz rację, dobrze, kiedy ludzie się poprawiają na lepsze...
Też siedzę w szkółkach i nawet zamawiam co nieco...
dajana 22:34, 10 sty 2013

Wrzos napisał(a)
No piękniejszego bałwana to ja w życiu nie widziałam!!!

Wypoczywaj Dajanko, nalezy Ci się!

Oj tak Reniu moja kochana po ostatnich przejściach to tylko sen ,spokój i ruch mi może pomóc Jak się cieszę że cię widzę Czy tamta sprawa skończyła się dobrze u ciebie ? Cały czas myslę jak przez to przeszłaś Napisz tylko czy pozytywnie się skończyło Mocno ściskam stęskniłam się bardzo
Wrzos 22:40, 10 sty 2013

Dajanko, sprawa jest w toku, bo gosciu nie odpbrał zawiadomienia.
Ja bardzo, ale to bardzo się cieszę, że wreszcie odpoczywasz ))
dajana 22:41, 10 sty 2013

dorkow0 napisał(a)

Danusiu, może rzeczywiście zrobił rachunek sumienia... Ale masz rację, dobrze, kiedy ludzie się poprawiają na lepsze...
Też siedzę w szkółkach i nawet zamawiam co nieco...

Ja na razie odkładam do koszyka bo czekam na kasę ale mam juz spory koszyk .Zdradzę że znowu kilkanaście róż.Wciąż szukam ładnych i sporych już Serbów O ile innych roślin nie musze widzieć to w przypadku Serbów muszę je wcześniej zobaczyć no chyba ze ktoś mi poleci z zamkniętymi oczyma wtedy zaryzykuję Zdradż co kupujesz Dorciu
dajana 22:48, 10 sty 2013

Wrzos napisał(a)
Dajanko, sprawa jest w toku, bo gosciu nie odpbrał zawiadomienia.
Ja bardzo, ale to bardzo się cieszę, że wreszcie odpoczywasz ))

Nie ma przymusu doprowadzenia takiego gościa? przecież każdy może nie odebrać go z wyrachowania i co wtedy? tak przecież być nie może .Wiem Reniu ze się cieszysz bo zawsze jesteś mi ogromnie przyjazna Może ten rok będzie dla mnie bardziej łaskawy i nareszcie będę mogła mieć swoje radości .Liczę na to i ufam że odmieni się wiele na dobrą stronę .Niedługo zawita wiosna i słoneczko którego brak ,,to jest pocieszające .