Dajanko, u siebie zostawiłam dzisiaj krótką informację, myślę że może być dla Ciebie przydatna.
Nawet jak mnie nie ma na forum, to myślami jestem z Tobą, cóż życie to nie raj, choć tak się staramy...
Buziaczki Ci zostawiam.
Nie wszystkie wnusie tak mają.Niestety. Ale z pewnością wszystkie te, które mają kochane babcie
Mam nadzieję, że kiedyś moje wnuki będą mnie tak miło wspominać jak ja moją babcię.
Śliczny masz domek taki sielski-anielski. Widzę go w otoczeniu róż, całe mnóstwo pięknych róż wszędzie
O jej jaki śliczny aniołek do mnie zawitał !!!!!!!!aleś ty ładna Anetko i jak blisko mnie ,,aż podskoczyłam z radości To co piszesz na temat babci zasmuciło mnie ale masz rację ,niedobre wnuki i niedobre babcie też bywają ,,choć to się nie mieści w moich ramach to jednak i tak bywa .Dziękuję za miłe słowa o moim domku ,róże będą , całe ich mnóstwo ale jeszcze troszkę muszę poczekać .Zadałaś sobie wiele trudu przegladąjąc mój nudny wątek Jeszcze nudny bo ogrodu nie posiadam to i przynudzam hi.Może wiosną się troszkę ożywi przez co stanie się ciekawszy .Miło że do mnie zajrzałaś .Pozdrawiam serdecznie
Jaki nudny? Urządza się,to nie ma czasy na pogaduszki! I już sobie planuje....różyczki,bukszpanik!
Najważniejsze mieć dobry planik!
Jak zdrowie? Okres w pracy nie ciekawy,ale trzeba przeżyć!Bilans musi wyjść na zero!