Bogdzia
14:31, 12 sty 2013

Może masz w domu krasnoludki?

Smaczne musiały być te naleśniki, bo krasnale zadowoloneDzisiaj u mnie fajna pogoda to i ja pełna energii jak te skrzaty
A może do mnie na barszczyk czerwony z fasolką wstąpisz?
pozdrawiam[/quote
Wstąpiłam a jakże ,pięknie dziękuję za zaproszenie Nawet twój cudny balkon zwiedziłam .Okazało się ze ja u ciebie dużo wcześniej byłam ,nie na balkonie lecz na działce ,,nawet przepis na pyszny deser mam zapisany Pomocników podziwiałam i wiele notatek zrobiłam z roślin które tak pięknie eksponujesz .Całości nie widziałam,, tyle masz stron zapisanych tak szybko nie ogarnę lecz w wolnych chwilach nadrobię Sporo u ciebie wiedzy Jolu której mnie brakuje Podoba mi się u ciebie tak ciepło ,rodzinnie i pięknie Szkoda że tak daleko ode mnie mieszkasz wpadałabym z koszyczkiem własnych specjałów wyjadając twoje he,he .Zapraszam w moje skromne progi częściej .proszę
A gdzie jest to zdjęcie Dajanki lepiącej bałwana? bałwan taki tłusty widać gospodyni dbaja na obiad miałam gołąbki z mięskiem i ryżem ale wcale nie jadłam tylko zapiekłam sobie dyni i to było to a już za mną chodziła
Sąsiadka ma dwa tygodnie na odwołanie ,odcinaj metr .Śnieg strasznie sypie może nie dotrze do urzęduWywierć własną studnie bo zbankrutujesz na wodę Ja mam za darmo i do woli .Woda niemal żródlana na 30 m głębokości .warto o tym pomysleć Dobrego dnia Anetko