dajana
22:55, 11 sty 2013

Niestety to nasze krajowe realia ,smutna prawda .Ten sam błąd popełniałam ,zbyt szybko płaciłam ,pieniążki przejedzone i robota nie idzie ,bo uważają że za darmo,najlepiej by było jeszcze raz zapłacić Masz szczęście ze mąż ma firmę budowlaną to przynajmniej w tej dziedzinie możesz być spokojna Ja mogłam jedynie elektrykę i monitoring sobie darować bo to tez firma moja .Reszta horror ,,do dzisiaj mi fachowiec chodzi po domu i poprawki robi Nareszcie dobrze ale trzecie podejście zrobił ,.dopiero mu wyszło
Na moje szczęście nie zdążyłam wytapetować bo wszystkie listwy przypodłogowe musiał odrywać ,sciągać futryny i montować na nowo wszystkie drzwi .Jedynie firma od okien jest ok co prawda z opóżnieniem ale okna są super Zrobili takie jak chciałam ,solidne dobrze zamontowane ,barierki tarasowe wykonała ta sama firma ,, opaski ścienne do jadalni i otworów wejściowych również łącznie z drzwiami wejściowymi To jedyna firma godna polecenia Czyli znasz już ten ból .a że nauka nie idzie w las to poradzisz sobie bez dwóch zdań.Wiosna należy do ciebie
Kiedy pierwsza łopata ? Nie zapomnij sama ją wbić ,to na szczęscie