Kurczyć? nie możliwe nie możesz mieć tyle lat hi,hi ale wagą mnie przebiłaś .Do wielkich tez nie należę 163 cm.Ja jeszcze się nie kurcze a jestem już ,,,no nie napiszę stara !!To takie brzydkie słowo .mam takie powiedzenie kiedy ktoś mnie pyta ile mam lat.Nie żeby ukrywac ale dac do myślenia i troszkę rozbawić

Na pytanie ile masz lat ? odpowiadam :za mało aby umrzeć i za dużo aby żyć. Mam jeszcze jedno powiedzenie jeśli nie chce odpowiedzieć na jakieś pytanie Nie pytaj proszę ,,nie będę musiała kłamać.,,po czym następuję cisza a ja się uśmiecham.Anetko mam propozycję,, obie wyruszmy w rejs po cudzych lodówkach ha,ha może nas coś przybędzie .? ja już po budowie więc straciłam i siły i wagę ,,nie wspominając o nerwach ale ty jeszcze przed,siły ci braknie. Budowa domu to ogromne wyzwanie a fachowcy o matko i córko .Muszę cie ostrzec przed wieloma rzeczami .Po pierwsze ,wszystko pod kontrolą ,,marnują materiał ,piją alkohol ,zawalają terminy ,brudasy przeokropne nie wspomnę już o pseudo fachowości .Bez umowy na papierze nawet nie zaczynaj ,to jedyna gwarancja gdzie możesz dochodzić swoich praw Moi budowlańcy uciekli przed zrobieniem dachu ,przerosło ich zobowiązanie Musiałam szukać następnych.i wiele wiele innych szokujących zdarzeń .Pomimo wszystko i tak zrobiłabym to jeszcze raz tyle ze juz jestem mądrzejsza .Przy szczęsciu w wyborze budowlańców Budowa własnego domu to wspaniała przygoda i sztuka przetrwania jednocześnie hi.A po wszystkim Anetko błogie szczęscie i radośc czego z serca ci zyczę .Buziaczki dla ciebie :-0