hanka_andrus
07:40, 10 maj 2013
Dajano, z siewkami i ziemią do nich, to cały galimatias. Miałam i ja z tym problem. Rośliny wschodziły, a potem albo nie rosły, albo padały. Sprzedający nie wie co sprzedaje, a kupujący ma ''kota w worku''.
Napisy o niczym nie świadczą.
Po wysadzeniu, bidulek do gruntu, jakość sadzonek się poprawiła, i to znacznie. Ale tu. to ja już mieszam. Trochę z worka, trochę dobroci i jest ok. A jakie będą owoce?
Zależy jak często będę mogła być w ogrodzie.
Za jabłoneczkę rajską dziękuję Muszę zabrać aparat na spacer z psem po okolicy. U mnie rajskich na osiedlu dużo.
Napisy o niczym nie świadczą.
Po wysadzeniu, bidulek do gruntu, jakość sadzonek się poprawiła, i to znacznie. Ale tu. to ja już mieszam. Trochę z worka, trochę dobroci i jest ok. A jakie będą owoce?
Zależy jak często będę mogła być w ogrodzie.
Za jabłoneczkę rajską dziękuję Muszę zabrać aparat na spacer z psem po okolicy. U mnie rajskich na osiedlu dużo.