Opiszesz co zrobiłaś, gdy wszystko się ułoży, wygładzi, teraz sobie tylko czytaj w wolnym czasie i przede wszystkim odpoczywaj... na wszystko przyjdzie odpowiedni czas.
Spokojnego, głębokiego snu.
Wow! Gdzie diabeł nie może Dajankę wyśle!
Zdrowie jednak najważniejsze, bo jak go zabraknie, to i reszta nie cieszy. Odpoczywaj.
Buziaczki przy niedzieli z dodatkiem kwiatka./zielonego/
Muszę się pochwalić bo tak się cieszę z moich świerków jak małe dziecko.Czy są ładne ? nie wiem jak powinny wyglądać ale wydaje mi się że są zdrowe i ładne .Proszę o opinię
Posadziłam dzisiaj tylko cztery bo nie zdążyłam oczyścić ,przekopać więcej skarpy Jutro lecę dalej Te kamienie przy siatce być muszą pod nimi jest deska włóknina ale tylko kawałek aby chwasty mi nie przechodziły bo mam już dośc tego wyrywania .Skarpa jest jeszcze nie skończona w tym miejscu będą trzy poziomy a dwa na pewno ale to temat na póżniej .Nie zdążyłam też zdjąć z siatki winobluszczu,odcięłam wykopałam i pożegnałam go na zawsze .Napije się tylko herbatki i wrócę
Jak się cieszę Agusiu ze potwierdziłaś ich zdrowie i urodę.Ja nie bardzo sie orientuję jak powinny wyglądać ale kiedy ty zachwalasz to znaczy że są super.Mam je dzięki Anetce przywiezione z daleka pod sam mój dom. Kochana dziewczyna sprawiła mi taką radość że nie wiem co mam napisać. Pozdrawiam cię serdecznie Agnieszko i dziękuję że do mnie zaglądasz Jeszcze troszkę i będę wolniejsza a wtedy spokojnie zawitam do ciebie na dłużej . Dobrej Nocki życzę