Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Kasiek 18:55, 23 cze 2013

Dajanko,dawno nie bylam u Ciebie,jestem troche zajeta,ale obiecuje ze juz niedlugo nadrobie wszystkie zaleglosci Pozdrawiam serdecznie
dajana 23:24, 23 cze 2013

Jutro Wam wszystkim dziewczynki odpowiem Muszę szybko wkleić zdjęcia bo w pracy nie mogę wklejać Opisze je jutro bo dzisiaj padłam tak się napracowałam
dajana 23:47, 23 cze 2013

Jestem Tedi urodziłem się 27 kwietnia pod tarasem u pani która opiekowała się moją mamą.Czy ktoś mnie pokocha i przygarnie? będę grzeczny obiecuję i nózki wygrzeje w zimie .Jestem dobrym kotkiem grzecznym i ciekawym świata ludzi.Pani u której biegam po tarasie nie może mnie zatrzymac ma psa który mnie podgryza a ja jestem malutki i delikatny Nikt mnie nie chce bo jestem czarny i jest mi smutno .Moja siostra i brat ma więcej szczęścia bo nie są czarni jak ja i Mamba moja bliżniacza siostra.Jesteśmy identyczni Mamy za to coś czego nie mają inne kotki,nasze oczy nie są zielone są brązowe i mamy tez białe krawaciki .Eleganckie z nas kotki Czy komuś się spodobam,czy ktoś mnie pokocha?

A to moja siostra Mamba ona woli wąchać kwiatki taka z niej dama .

Prawda ze jestem ładny?

dajana 00:01, 24 cze 2013

Dlaczego ja nie mam takiego ogonka? mój jest krzywy a twój taki ładny

[img ]
dajana 00:09, 24 cze 2013

Jestem Locia ta z krzywym ogonkiem

A to mój brat Tygrys jest największy i najodważniejszy ,żarłok z niego straszny bo wciąz je i niczego się nie boi nawet psa pani .

grembosia 15:12, 24 cze 2013

Fajne fotki i super opisy w bajkowej scenerii
akanta 21:21, 24 cze 2013

dajana napisał(a)
Jestem Tedi urodziłem się 27 kwietnia pod tarasem u pani która opiekowała się moją mamą.Czy ktoś mnie pokocha i przygarnie? będę grzeczny obiecuję i nózki wygrzeje w zimie .Jestem dobrym kotkiem grzecznym i ciekawym świata ludzi.Pani u której biegam po tarasie nie może mnie zatrzymac ma psa który mnie podgryza a ja jestem malutki i delikatny Nikt mnie nie chce bo jestem czarny i jest mi smutno .Moja siostra i brat ma więcej szczęścia bo nie są czarni jak ja i Mamba moja bliżniacza siostra.Jesteśmy identyczni Mamy za to coś czego nie mają inne kotki,nasze oczy nie są zielone są brązowe i mamy tez białe krawaciki .Eleganckie z nas kotki Czy komuś się spodobam,czy ktoś mnie pokocha?

A to moja siostra Mamba ona woli wąchać kwiatki taka z niej dama .

Prawda ze jestem ładny?

Danusiu ,kotki piękne i jaka prezentacja !.Trzymam kciuki za powodzenie !
21:38, 24 cze 2013
Stworzyłaś ciepłą opowieść z ilustracjami doskonałymi. Powinnaś pisać i uszczęśliwiać słowem dzieci i dorosłych.
Przesłałam Joli, tak jak napisałaś czarne kotki mają najmniejsze szanse na adopcję, wszyscy liczą na "...rudaski i szylkretki, najlepiej w typie Maine Coona", a to przecież trzeba tylko spojrzeć w te oczy i zakochać się po prostu... to takie proste
Spróbujemy coś poszukać, choć nie wiem, czy ktokolwiek dorówna Ci sercem
akanta 21:51, 24 cze 2013

Dajanko czy dziś twoje imieniny?Tak ?Życzę ci kochana samych pogodnych dni w szczęściu i radości oraz samych sukcesów ogrodowych.Oczywiście bukiet dla ciebie posyłam.

dajana 23:37, 24 cze 2013

Jaki piękny Aniu to jedyny jaki otrzymałam dzisiaj Pięknie ci dziękuję za pamięć Nie miałam dzisiaj zbyt wiele czasu i dopiero udało mi się zasiąść do ekranu nie na długo co prawda bo nie spałam cała noc Niestety czasami kiedy zbyt intensywnie popracuję zasnąć nie mogę i tak się męczyłam cały dzień.Mam juz cztery rabaty o prawda nie mam na nich nic specjalnego ale badziewia nie będę sadziła mam też i jedną stronę przed ogródka z zasianą trawką.Zaczyna być ładniej c mnie bardzo cieszy. Przeczytałam liscik,odpiszę niebawem bo zaczynam być niesłowna więc nie napisze dokładnie daty Kiedy to robię zawsze mam przeszkody i wychodzę na niesłowną.Powiem tylko tak trzymaj AniuBuziaczki posyłam serdeczne