Aniu jest przyczepiona karteczka i pisze Nahema taką właśnie kupiłam Jest jeszcze inna mozliwośc ktoś w szkółce namieszał ale jeśli tak to będę reklamowała .W zeszłym roku ta róża mi w ogóle nie kwitła To jej pierwsze pąki u mnie a mam ją dwa lata Zobaczymy kiedy się rozwinie .Eden Rose mam na innej rabacie ale inaczej wygląda No jestem bardzo ciekawa co z niej za artystka się okaże.

Szałwię też przesadzę bo połozyła mi sie na róże ,nie wiedziałam ze tak się rozrośnie Nie mam z tym kłopotu bo moje rabaty świecą pustkami Zagospodaruję ją spokojnie .Kupiłam małe kulki tawuł z rózowymi jasniutkimi kwiatkami ,Ładniutkie są

Jutro jak zdążę kupię dzwonek karpacki Babka sprzedaje po 4 zł podoba mi się bo jest niebieski Od kiedy niezapominajki przekwitły brakuje mi niebieskiego .Lawenda miała mieć 50 cm a wcale prawie nie rośnie no może troszkę a ja bym już chciała czuć jej zapach

Aniu ja cały czas pracuję nad trawnikiem Mam już spory kawał ,podlewam raz na tydzień magiczną siłą jaka śliczna ta moja trawka gęsta zielona taki dywan Czekam aż się wyrównają wszystkie części łącznie wtedy pokażę Za to hortensje mi bardzo wybujały też się zapowiadają ciekawie .