Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 13:22, 31 lip 2013

Janina napisał(a)
Dajanko cudownie było Cię poznać osobiście , jesteś wesołą i pogodną osobą.Pozdrów swoją przyjaciółkę Anię.

Janinko odpisałam ci u ciebie Buzka
13:56, 31 lip 2013
Czytałam relacje i kilka zdjęć przejrzałam, by poznać lepiej ogród Alinki. Podziwiam ją za umiejętność zorganizowania takiegi spotkania i żadnymi słowami tego nie wyrażę jak bardzo.
Poznałaś osobiście niektórych Ogrodników i Ogrodniczki, masz przewagę nade mną , ale mnie wkrótce też uda się może poznać osobiście kilka z nich
U mnie deszcz pada, nareszcie moje codzienne zaklinanie go przyniosło efekty Wytchnienie dla nas i roślin! Limka zaczyna mi kwitnąć niezwykłe jest obsypana dużymi kwiatami, ale przez upał stracila sporo liści, mam nadzieję, że nie złapała jakiejś choroby, bo coś gryzie i moje iglaki, nie potrafię zidentyfikować przyczyny
Pozdrawiam i miłej kontynuacji spotkania ogrodowiskowego, już teraz w sieci, ale przyjemności ciągłość !
zbigniew_gazda 14:08, 31 lip 2013

Wpadam Dajano też się przywitać po spotkaniu. Bez przesady a kompleksy odłóż daleko w kąt. Ja to dopiero jestem blondi. I wiesz co? Byłem kiedyś u młodziutkie fryzjerki a ona mówi : o jakie piękne brylantowe włosy! Pozdrawiam gorąco.
16:58, 31 lip 2013
zbigniew_gazda napisał(a)
Wpadam Dajano też się przywitać po spotkaniu. Bez przesady a kompleksy odłóż daleko w kąt. Ja to dopiero jestem blondi. I wiesz co? Byłem kiedyś u młodziutkie fryzjerki a ona mówi : o jakie piękne brylantowe włosy! Pozdrawiam gorąco.

dodam, do wpisu Zbyszka, że też "emerytalny blond" mam na głowie i słyszę, że te właśnie najładniej mi błyszczą... , lubię ten wiek mimo pewnych ograniczeń - wszystkich mogę bezkarnie brać pod swoje skrzydła i gafy jakoś łatwiej mi się wybacza, a tak na marginesie, wszystko o czym piszesz to sama natura, ja kocham naturę, Ty zapewne też, więc...
dajana 23:23, 31 lip 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Wpadam Dajano też się przywitać po spotkaniu. Bez przesady a kompleksy odłóż daleko w kąt. Ja to dopiero jestem blondi. I wiesz co? Byłem kiedyś u młodziutkie fryzjerki a ona mówi : o jakie piękne brylantowe włosy! Pozdrawiam gorąco.[/quote

Witam cię Zbysiu bardzo serdecznie na moim wątku Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę z poznania ciebie i małżonki a ciasteczka wasze upiekę w sobotę tak mi smakowały . Żeby było jasne ja się nie martwię i nie mam kompleksów z powodu koloru włosów ,wyjaśniłam jedynie różnicę ich koloru bo zadano mi pytanie Na moim profilu jest moje zdjęcie jako szatynki z ubiegłego roku a tu nagle przyjeżdza białasek potwierdziłam jedynie że to na pewno ja choć nie co inna hi. I to wszystko w tym temacie .było tak miło u Alinki że nic nie jest w stanie zatrzeć moich miłych wspomnień.Pozdrawiam i ciebie Zbysiu i żonkę serdecznie .
zbigniew_gazda 09:24, 01 sie 2013

Dajano pooooozdrawiamy serdecznie i do następnego spotkania. Krysia się cieszy że smakowały ciasteczka.
Milka 15:18, 01 sie 2013

Dajano, piękna i dzielna kobietka z ciebie
yolka 16:20, 01 sie 2013

pozdrawiam Kujawiankę
FrancoPolo 21:21, 01 sie 2013

irena_milek napisał(a)
Dajano, piękna i dzielna kobietka z ciebie
Toż to prawdziwa primabalerina. Pozdrawiam Danusiu.
dajana 22:16, 01 sie 2013

O matko i córko skąd to zdjęcie się tu wzięło? Irenko ja cię uduszę podkradłaś u Iwonki? To zdjęcie było tylko dla niej Ireeeennkoooo!!! nie myśl że pójdzie ci to płazem, wytarmoszę cię za śliczne loki jak na babę przystało Wrocław nie jest az ode mnie tak daleko .i co ja mam teraz zrobić.Wybaczcie proszę ale muszę je skasować nie będę przecież na siebie patrzeć na swoim profilu .To zdjęcie jest tylko dla Iwonki ,tylko dla niej .

Franiu nie rób se jaj za tydzień jestem u ciebie to pogadamy