Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 23:15, 15 lip 2013

FrancoPolo napisał(a)
Danusiu jeszcze raz przyjrzyj się listkom tej róży czy są też tam takie pędy jak te co już wyciełaś. Miałem podobnie aż 3 odnogi puściła z podkładki

Przyjrzę się Franiu tylko dopiero jutro po pracy bo juz ciemno .Listki ma róże i różną sztywnoć gałęzi a i pędy są bardzo grube, bądz cieniutkie Zrobię jutro dokładną fotkę Dlaczego nie masz podpisuje aktywnego ?Takiego na zielono ?wtedy bez problemu do ciebie trafić ale spróbuję cię odnaleść .Bez aktywnego podpisu nikt cie nie widzi Franiu .Troszkę inaczej tu forum działa ale działa bez niespodzianek typu,no wiesz jakich
akanta 01:25, 22 lip 2013

Dajanko to przykre co się u ciebie dzieje.Tak bardzo mi cibie żal.Ciągle niepokoje .Kiedy to się w końcu odmieni .Bardzo życzę ci odmiany na lepsze pogodne dni.

Odnośnie tej róży to faktycznie jakieś korzenie tam mogły zostać jeśli nawet to tylko podkladka to może ci wyrosnąć taka róża jaką mam ci wysłać ,bo podobie było z moją.No ciekawe co z tego wyrośnie.A trawniczek cudny wypracowałaś ,mam nadzieję,że jednak nie ulegnie zniszczeniu.Gorące uściski i coś na pocieszenie.

Bogdzia 23:45, 22 lip 2013

No i co z tą oczyszczalnią bo nie widzę czy działa?
GorAna 00:02, 23 lip 2013

Pozdrawiam wieczorkiem...odganiam niepowodzenia
21:32, 23 lip 2013
Danusiu, żeby nie zwlekać i czasu nie tracić - dla Ciebie róża za Twoje serduszko, ciepło i dobre myśli. Dziękuję za subtelną Clarie, kwitnie pięknie!
Czekam na dobre wieści.

AgnieszkaW 22:15, 23 lip 2013

Ja też jestem ciekawa, co z oczyszczalnią, czy już w porządku? Mam taką nadzieję. Pozdrawiam serdecznie.
dajana 23:09, 24 lip 2013

Witam dziewczynki kochane ja to mam klawe życie jak chol...) Wybaczcie ale najpierw uściskam Iwonkę.Gdzie ty byłaś Iwonko ? nie musisz odpowiadać ,najważniejsze ze cię widzę i bardzo bardzo się ucieszyłam.O ciebie też się martwiłam no taki już ze mnie typ i nie ma szans na zmianę
Aniubold text wiem ze masz serduszko dobre i nie tylko ale na kłopoty Dajana Już tak do nich przywykłam ze kiedy jeden dzień upłynie bez nich zasnąć nie mogę bo wydaje mi się że być może nocą mnie coś zaskoczy No i wykrakałam którejś nocy Zalazłam garaż po raz drugi Kto robi krany w garazu? no tylko u mnie takie dziwne rzeczy mogą mieć miejsce .Nie zamknęłam przepływu wody i wyskoczył wąż Fajny wodospad miałam Kiedy otworzyłam drzwi pilotem widok był doskonały.Wodospad w garażu to rzadkość prawda?Nie martw się Aniu to wszystko to pikuś byle zdrowie było .Dziękuję za dobre serduszko Agusiu ,Bożenko trawka uratowana ale rabata oszpecona Musiałam przesadzić w samo południe limkę W jej miejsce wyrósł mi komin od oczyszczalni Cały dzień czyścili przedmuchiwali i pobrali próbki do analizy Wyśla do biologa do Szwecji bo jeszcze czegoś takiego nie widzieli Jakaś bakteria mnozy sie i rośnie a wygląda jak skała biała i twarda Nie wiedzą co to takiego Oczyszczalnia działa już jak należy ale kominek zmienił miejsce aby było lepsze napowietrzenie Trudno zakryję go ogromnym bukszpanem który lada dzień wykopię u kobitki na wsi Po drugiej stronie będę musiała zrobić to samo bo mam dwie identyczne rabaty tworzące hortensjową drogę do drzwi domu..Pal licho wszystkie kłopoty jadę do ALINKI!!! i nic mnie nie zatrzyma Nareszcie was poznam przynajmniej częściowo .Ło matko jak sie cieszę.Zaraz coś wkleję .Ściskam was wszystkie
dajana 23:51, 24 lip 2013

Mały misz masz zdjęciowy Nie było jeszcze pokazu warzyw

Pomidory które sama pikowałam zaczęły rosnąć To i tak sukces że rosną

Zapominam o tej trawie a ona i tak rośnie

Pęcherznice w tym roku bardzo urosły najbardziej lubię te diablo bordowe

[img
dajana 00:03, 25 lip 2013

Ta różyczka kiepsko się przyjmuje ale zapach ma najpiękniejszy ze wszystkich róz Kiedy w końcu się zabierze będzie sliczna pomimo ze nie ma ogromnych kwiatów To pnąca róża tylko marnie rośnie

Hortensje kwitną oprócz jednego gatunku

[img
GorAna 00:03, 25 lip 2013

Pozdrawiam Dajano
U mnie pęcherznica diablo ma ponad dwa metry