Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

AgnieszkaW 15:49, 09 wrz 2013

Pozdrawiam Cię Dajano, byłaś na dożynkach wojewódzkich? Odpisz proszę, bo mam w związku z nimi "niespodziankę"
BarbaraM 15:15, 13 wrz 2013

dajana napisał(a)
Z dalszej perspektywy z utworzonymi rabatami One nie są jeszcze skończone Deski wyrzucę ,uzupełnię ziemią i pięknie wyrównam ,oczywiście kanciki też będą.To dwa prostokąty połączone ze sobą ,niestety komin od oczyszczalni oszpecił mi wygląd ale bedzie przed kominem duża kula z bukszpanu która go zasłoni W tym miejscu była hortensja ale musiałam ją przesadzić Róża też będzie przesadzona .Na tych rabatach główny prym będą wiodły hortensje i teraz mam dylemat czym je jeszcze podsadzić.na razie nie mam czym ale do wiosny muszę kupić tylko nie wiem comacie pomysł dziewczynki?

Witaj Dajanko.
Dawno u Ciebie nie byłam i wiele się zmieniło.
Na plus oczywiście

Ja na tej rabacie dałabym róże okrywowe.
Pasowałyby stylem.
Milka 15:27, 13 wrz 2013

dajana napisał(a)
Z dalszej perspektywy z utworzonymi rabatami One nie są jeszcze skończone Deski wyrzucę ,uzupełnię ziemią i pięknie wyrównam ,oczywiście kanciki też będą.To dwa prostokąty połączone ze sobą ,niestety komin od oczyszczalni oszpecił mi wygląd ale bedzie przed kominem duża kula z bukszpanu która go zasłoni W tym miejscu była hortensja ale musiałam ją przesadzić Róża też będzie przesadzona .Na tych rabatach główny prym będą wiodły hortensje i teraz mam dylemat czym je jeszcze podsadzić.na razie nie mam czym ale do wiosny muszę kupić tylko nie wiem comacie pomysł dziewczynki?

pięknie i ten twój domek trzymaj się, wiem, ze chwilowo nie jest ci lekko, ściskam
kitek81 21:23, 13 wrz 2013

pozdrawiam gorąco :*
gusiarz 19:37, 15 wrz 2013

Dajanko... dawno mnie nie było - wklejam u Ciebie - myślę, że Ci się spodoba
http://warrengrovegarden.blogspot.com/2012/01/garden-bench.html

marzenak 10:41, 17 wrz 2013

Witaj Dajanko! Tak jak obiecałam - jestem! Choć przyznaję narazie drepczę w ciemnościach..... Muszę zapoznać się z zasadami jak wklejać i opisywać swoje zdjęcia Pozdrawiam- Marzena.
weronika77 19:43, 18 wrz 2013

Dajanko, jak pięknie przy Twoim wymarzonym domku. A w trudnych momentach też jestem z Tobą. Buziaki.
Kasiek 19:49, 18 wrz 2013

Dajanko,mysle o Tobie i czekam...
akanta 20:33, 18 wrz 2013

Dajanko zaglądam i myślami jestem przy tobie,oj wiem jak ci ciężko.Serdeczne uściski posyłam i też czekam.
AgnieszkaW 21:06, 18 wrz 2013

Przytulam Dajano