Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

GorAna 22:56, 14 paź 2013

Dajanko, piękna trawa, domek piękny...nie wszystko jest od razu z roku na rok wszystko wypięknieje
Pozdrwiam...miłego spotkania życzę
dajana 23:08, 14 paź 2013

grembosia napisał(a)

Trawka rzeczywiście piękna, ale domek stworzyłaś bajkowy, te okiennice, balustrada, nie mogę się napatrzeć. Już mężowi pokazywałam Twoje detale, bo są urocze...
Będziemy czerpać, jeśli pozwolisz.

Połaskotałaś me serce Grembosiu Takie pochwały zawsze są miłe Ten domek w oryginale jest inny odmieniłam go to fakt bo właśnie taki mi się marzył Jesli komuś sie podoba oprócz mnie to ja bardzo sie cieszę Możesz czerpać do woli inspirację jesli tylko coś dostrzeżesz dla siebie.Brakuje jeszcze wielu rzeczy aby ten domek nabrał pełnego uroku ale własnie te detale zmieniły jego wygląd Czasami niewiele potrzeba Oryginalny projekt to LK&571 Wpisz w google i zobacz różnicę Myslę że było warto A pochwały innych potwierdzają mój wybór .Naprawdę sie nimi cieszę.Pozdrawaiam cię Grembosiu serdecznie i małżonka również
dajana 23:19, 14 paź 2013

GorAna napisał(a)
Dajanko, piękna trawa, domek piękny...nie wszystko jest od razu z roku na rok wszystko wypięknieje
Pozdrwiam...miłego spotkania życzę

To prawda Aniu wiem ze nie od razu wszystko ale kobita jestem i kiedy oglądam wasze cudne ogrody to udziela mi sie chciejstwo a czasu to ja tak za duzo nie mam na czekanie, bo ile człowiek zyje ? zbyt długo czekać nie mogę bo nie zdążę się nacieszyć Dziekuję myślę że będzie miłe .Pozdrawiam cieplutko
Milka 16:03, 15 paź 2013

dajana napisał(a)
Nie mam za bardzo co pokazać to choć moje róże w pąkach pokażę

Trawka nadal piękna a reszta do bani

piękne róże i cudny domek! coś zerżnę, przy wykańczaniu mojego domku letniego, na pewno okiennice i wykończenie tarasu
pozdrawiam Dajano
kitek81 17:08, 15 paź 2013

jak to nie masz się czym chwalić?! masz piękny domek, śliczną zieloniutką trawkę, piękną różę i wiele innych magicznych zakątków! wszystko w swoim czasie, a wiadomo, że teraz musiałaś się poświęcić komuś innemu!
buziaczki i pozdrowienia przesyłam :*
dajana 19:16, 15 paź 2013

Zawstydziłaś mnie Kasiu ale nie będę rozwodzić się nad tematem No to się chwalę tym co mam ,

Irenko okiennice polecam zawsze i wszędzie wykończenie tarasu również bo te rzeczy są u mnie najładniejsze no może jeszcze drzwi wejściowe dorzucę hi,hi .Uśmiech jak u Kondzia .Pozdrawiam was dziewczynki miło.
dajana 23:29, 19 paź 2013

Akanto patyczki różane od ciebie posadzone ,mam nadzieję że dobrze to zrobiłam

dajana 10:00, 20 paź 2013

Spójrzcie jak urosły mi Serby (sadzone w maju ) te różowe kokardy były na czubku kiedy je sadziłam

Rozplenica którą dostałam od Sonki czyli Krysiu i moje jabłuszka dla Drozdów

Krysia zajechała do mnie wieczorem aby rozładować dary a było ich sporo Następnego dnia spędziłysmy miłe chwile .Podczas przeglądu mojego dziadostwa dowiedziałam się dlaczego mam małe pory i selery Z każdego zdania czerpałam wiedzę Otrzymałam tez robale kalifornijskie do kompostownika .Krysia to bardzo doświadczona ogrodniczka i chciałoby się kogoś takiego zatrzymać na dłuzej ,na cały sezon nie tylko z powodu korzyści w postaci nauki ale przemiłego jej towarzystwa Poznałam też kuzynkę Krysi która mieszka w mojej wsi Nasze spotkanie zapowiada się obiecująco

Dosadzone marcinki na rabacie rózanej
dajana 10:06, 20 paź 2013

Otrzymałam jeszcze miskanta ,karpy piwonii marcinki biały bez ,rozplenicę japońską jezówki inne trawki i cos co schowałam do garażu ale zapomniałam co to jest .Pewnie jeszcze ominęłam kilka nazw ,posadziłam ale nie wiem co Starość nie radość jak to sie mówi
hanka_andrus 12:29, 20 paź 2013

Miłe takie spotkanie. Nie dość, że towarzyskie, to na dodatek gość jeszcze szczodry!
Pięknieje Tobie ogródek. A wiosną będzie zachwycający.
Zdrowia życzę.