Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Janina 19:02, 24 wrz 2013

Trawę masz po prostu przecudną , jak jest w ogrodzie trawa to zaraz robi się piękniej.Napisałam Ci u mnie jak nazywa się ta trawka o którą pytałaś.
eda 19:27, 25 wrz 2013

przesyłam fale pozytywne am am am i serdecznie przytulam wszystkiego dobrego życzę będzie dobrze kwiatuszek na otuchę
GorAna 19:33, 25 wrz 2013

Zostawiam ciepłe pozdrowienia
Sonka 11:47, 09 paź 2013

Dajano, dawno u Ciebie nie byłam, nie nadrobiłam wątku, trochę poskakałam, masz pięknie po prostu. Ale w czym rzecz, wybieram się do R. w końcu, co Ci przywieźć? pytam, do ogrodu oczywiście. Spojrzałam na mapę i zlokalizowałm Twój domek, jest w tym miejscu o którym myslałam. Nie wiem jeszcze kiedy dokładnie pojadę, ale to kwestia najbliższych dni.
Tak na prędko moge Ci przywieźć bodziszka wspaniałego, trawke -miskanta kleine silberspinne a Red Barona masz? Posiałam wiosną jeżówki mix, też mogę jakieś przywieźć, ładnie sie rozrosły, ukopać kocimietkę? , peonia ale taka nie pachnąca i nie pełna, koloru ciemny fiolet, czerwone dalie, raczej niskie, dąbrówka rozłogowa, jakieś cebule lili, musze przejśc po ogrodzie, żeby zobaczyć co się nadaje i co można teraz wykopać. A nasiona werbeny?
A może tzw Marcinki? Napisz proszę na czym Ci zależy, bo przecież nie każdy nie wszystko chce do ogrodu, pozdrawiam
dajana 20:26, 13 paź 2013

Tak dawno mnie nie było na własnym wątku, wpadłam na chwilę a tu taka niespodzianka .Goci tak miłych wielu mnie odwiedziło i tyle ciepła zostawiłyście. Bardzo was wszystkie przepraszam ze nie odpowiedziałam ale nie mam głowy ani czasu aby zatrzymać się na dłużej Dziękuję Wam z całego serca .Soniu sprawiłaś mi ogromną niespodziankę a te wszystkie rośliny o których piszesz to moje marzenie,oprócz lilii.Najbardziej jednak twoja wizyta mnie ucieszy.Mam nadzieje że sie nie spózniłam z wejciem .Biegnę do ciebie
Sonka 20:33, 13 paź 2013

No dobrze, ze jesteś, no wybieram się a jutro zadoniczkuję roślinki po wykopaniu, do zobaczenia zatem.
yolka 20:40, 13 paź 2013

dajana napisał(a)
Tak dawno mnie nie było na własnym wątku, wpadłam na chwilę a tu taka niespodzianka .Goci tak miłych wielu mnie odwiedziło i tyle ciepła zostawiłyście. Bardzo was wszystkie przepraszam ze nie odpowiedziałam ale nie mam głowy ani czasu aby zatrzymać się na dłużej Dziękuję Wam z całego serca .Soniu sprawiłaś mi ogromną niespodziankę a te wszystkie rośliny o których piszesz to moje marzenie,oprócz lilii.Najbardziej jednak twoja wizyta mnie ucieszy.Mam nadzieje że sie nie spózniłam z wejciem .Biegnę do ciebie
Pozdrawiam serdecznie
dajana 20:47, 13 paź 2013

Nie mam za bardzo co pokazać to choć moje róże w pąkach pokażę

Trawka nadal piękna a reszta do bani

Bogdzia 15:15, 14 paź 2013

To już jesien i coraz mniej do pokazywania. Czytam że dzis gościa będziesz miała wiec zrób zdjęcia i już będzie co pokazac choc róże i trawa też piękne. Pozdrawiam serdecznie.
AgnieszkaW 15:23, 14 paź 2013

Dajano, trawę masz rzeczywiście piękną, idealnie pasuje do takiego ślicznego domku. Róże też jeszcze zachwycają. Dużo pozytywnych fluidów posyłam w Twoją stronę