Dobra rada nie jest zła Agusiu Tylko to nie moja mądrosc ja ją jedynie przekazuje dalej Obie wiec będziemy miały dorodne selery i pory w nastepnym sezonie .Ciepłe pozdrowienia przyjmij i ode mnie
Witam cię Danusiu. Myślę że masz dużo planów na wiosnę. A teraz czeka nas za niedługo zima i będziesz miała więcej czasu żeby zastanowić się jak urządzić swój ogródek. Pozdrawiam.
Witaj Franiu za nic nie mogę wejsc do twego ogrodu ,jedynie na profil a wszystko chyba przez to ze nie masz aktywnego podpisu, nawet do obserwowanych nie mogę cię dodac.Strasznie mi przykro
Zjawiskowa Franiu zjawiskowa ,.swietnie że ją wkleileś. Będę cierpliwa i poczekam na malenką choćby sadzoneczkę.Powiedz mi prosze czy jest jakas roslina o której marzysz a nie masz?
Te artukuly Franiu pisze nasz Szefowa Danusia Musze wkleic sobie w jedno miejsce linki do nich .bo art wciąz przybywa a kazdy jest kopalnią wiedzy dla mnie .Bazuję na nich przed wszystkim co robie w ogrodzie .Poprosilam Sebka aby twój podpis stal sie aktywny bo co prawda na wizytowke juz sie dostałam , ale nie mozna niczego tam napisac Musze przechodzic na ED aby miec z toba kontakt Wolałabym jednak tutaj