Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

kitek81 14:31, 05 lut 2014

dajana napisał(a)
Witam cię Kasiu z usmiechem jak miło że zajrzałaś Bywam u ciebie a jakze ale nie przeszkadzam bo masz fajne kolezanki w swoim wieku więc się nie plącze nadmiernie, Dziekuje za miłe słowa ale zapewniam cie ze nie jestem wyjątkowa Taka ze mnie zwyczajna baba, tylko moze serduszko bardziej czułe wobec krzywdy i tyle .czekam juz na wiosne bo mam tyle planów ale nowina co? przeciez wszystkie je mamy .I ja ci zyczę fajnego dnia Zajrzę do ciebie po pracy

przecież na O. nie ma podziału na wiek! dlatego będzie mi miło, jak zawsze nawet drobny wpis zostawisz ja wiem, że u mnie raczej mało się dzieje, nawet swojego pomysły na rabatę nie umiem zobrazować, co mi tak po głowie chodzi! ale myślę, że jak już się zacznie robić cieplej to i jakieś fotki z realizacji u mnie się pojawią!
oby do wiosny-tej prawdziwej, cieplutkiej
FrancoPolo 15:57, 05 lut 2014

dajana napisał(a)

Franiu nie bede cie okłamywac to nie to drzewko Owszem to jest ładne ale ja nie kocham sie w bonsai.Lubię naturalnie rosnace drzewa bez tych pomponów Nie gniewaj sie ale fryzury sa dla ludzi nie drzew takie jest moje zdanie ( mam nadzieję że mnie za to nie zabijesz ).Chodziło mi o to drugie które wygląda jak wierzba płacząca Ono jest piękne ,przynajmniej dla mnie .
Tak masz rację wprowadziłem cię trochę w błąd ,Tak na szybko ścągłem z internetu i tak wyszło ,Bardziej chodziło mi o sosnę drobnokwiatową a ta też występuje w kilku odmianach.Te zdjęcie to dokładnie to co mam.
dajana 20:47, 05 lut 2014

Takiej sosny Franiu to ja nigdy nie widziałam ,jakie ma piękne igły dwukolorowe Czy to jest ta sosna o której rozmawialiśmy dzisiaj rano?szkoda że wolno rośnie mogłabym nie doczekać jej dojrzałości ale podziwiać mogę
dajana 20:55, 05 lut 2014

kitek81 napisał(a)

przecież na O. nie ma podziału na wiek! dlatego będzie mi miło, jak zawsze nawet drobny wpis zostawisz ja wiem, że u mnie raczej mało się dzieje, nawet swojego pomysły na rabatę nie umiem zobrazować, co mi tak po głowie chodzi! ale myślę, że jak już się zacznie robić cieplej to i jakieś fotki z realizacji u mnie się pojawią!
oby do wiosny-tej prawdziwej, cieplutkiej

Kasiu jasne że nie ma podziału wiekowego i ja go absolutnie nie czuję.Czasami po wejściu miło sobie gawędzisz z koleżaką w swoim wieku ,to nie przeszkadzam tak z grzeczności jedynie Od dzisiaj zostawię choćby uśmieszek U ciebie więcej sie dzieje niż u mnie i nie zgadzam się z twoim stwierdzeniem
akanta 21:16, 05 lut 2014

Dajanko wpadłam ...zostawiam uściski !
FrancoPolo 22:59, 05 lut 2014

dajana napisał(a)
Takiej sosny Franiu to ja nigdy nie widziałam ,jakie ma piękne igły dwukolorowe Czy to jest ta sosna o której rozmawialiśmy dzisiaj rano?szkoda że wolno rośnie mogłabym nie doczekać jej dojrzałości ale podziwiać mogę
Danusiu jak zwykle przesadzasz, trzeba się cieszyć nawet tym co małe. to jest te drzewko o którym rozmawialiśmy
FrancoPolo 23:51, 05 lut 2014

Danusiu coś dla Ciebie reszta u mnie.Pozdrawiam.
kitek81 08:32, 06 lut 2014

dajana napisał(a)

Kasiu jasne że nie ma podziału wiekowego i ja go absolutnie nie czuję.Czasami po wejściu miło sobie gawędzisz z koleżaką w swoim wieku ,to nie przeszkadzam tak z grzeczności jedynie Od dzisiaj zostawię choćby uśmieszek U ciebie więcej sie dzieje niż u mnie i nie zgadzam się z twoim stwierdzeniem

o, to już mi się bardziej podoba
dajana 14:13, 06 lut 2014

Przyda mi sie na wieczór do poczytania https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/370-wysiew-nasion-kwiatow-i-warzyw-oraz-pielegnacja-siewek

19:56, 06 lut 2014
Gdybym miała miejsce - szklarenkę, albo jeszcze lepiej ogród zimowy to byłoby to! Wtedy można siać i pielęgnować bez przeszkód.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies