Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Anita1978 20:58, 04 lut 2014

Zaglądam
Kotki urocze! Chociaż ja wolę pieski...
Pozdrawiam i macham!
yolka 21:05, 04 lut 2014

Projekt z Lawenda wspaniały i pasujący do Twojego ogrodu
zbigniew_gazda 21:24, 04 lut 2014

Ale piękne projekty pokazujesz. Masz kocią brygadę niezłą. U mnie u sąsiadów też są koty i o dziwo z jednym nawet mój pies sztamę trzyma. Ale ptaki jakoś nie są trzebione. Pewnie gorsze spustoszenie wśród np. wróbli na wiosnę w czasie lęgu robią więksi ptasi rozbójnicy. Pozdrawiam Dajano i czekamy na wiosnę.
dajana 22:33, 04 lut 2014

O jej poszłam watahę nakarmić a tu takie niespodzianki Śliczne ! bardzo ci dziękuje Franiu za taki cudny prezent.Lawendę można samemu ukorzenić kiedy się ją ścina i nic nie kosztuje .Zanim mój ogród nabierze wyglądu to i lawenda sie rozrośnie .Podoba mi sie twoja praca .Zobacz jakie efekty, nawet gości mam ale widać sa przelotem bo nie czytają uważnie ,myślą że to ja wkleiłam a to przecież prezent od ciebie.Jak to cie nie lubią ,no co ty ? u mnie tez pustka ,czasami ktos wskoczy w przelocie i tyle Aby mieć duzo gości trzeba z nimi rozmawiać bywać na ich wątkach i być cały czas na bieżąco Niestety nie mam na tyle czasu a poza tym niewiele mam do pokazania Należę do tych co dużo czytają ,notują i troszkę przynudzają U ciebie to co innego, piękny ogród ,znasz się na roślinach więc powinny być tłumy Jeśli ich nie ma ,to jest tylko jedna przyczyna ,nie widzą cię Franiu !już tyle razy ci pisałam nie masz zielonego podpisu a to ważne !!Powiedz proszę co to drzewo z tymi płaczącymi gałęziami na tym projekcie? Bardzo mi sie podoba to tylko rysunek czy jest takie w naturze?
Pola 22:40, 04 lut 2014

Dajanko, macham do Ciebie kochana, ja też mam mało czasu często tylko czytam a na pisanie nie mam siły... Uaktywniam się tylko weekend jeśli jest wolny ....
dajana 22:57, 04 lut 2014

Anita1978 napisał(a)
Zaglądam
Kotki urocze! Chociaż ja wolę pieski...
Pozdrawiam i macham!

Ja też wolę pieski ,nigdy nie lubiłam kotów ale je mam i zmieniłam zdanie Jest tylko jedna rzecz którą ciężko mi w nich zaakceptować morderczej natury Oprócz tego to cudowne zwierzaczki są nawet bardziej posłuszne jak mój piesek.Kiedy je wołam wszystkie biegną a moja sunia udaje że nie słyszy I ja serdecznie cię pozdrawiam
FrancoPolo 00:10, 05 lut 2014

Dajanko te drzewo które tak ci się podoba to Pinus Parviflora glauca bonsai.Ja. mam takie ale prowadzę je na bonsai w donicy.Jest wyjątkowo piękne i bardzo drogie. To zdjęcie nie moje tylko poglądowe ale te drzewko już jest formowane.Pozdrawiam.
kitek81 09:34, 05 lut 2014

Witaj Danusiu, nadrobiłam zaległości z ostatnich stron lubię czytać Twoje wpisy, są takie prawdziwe, miłe, szczere-na pewno jesteś wyjątkową osobą z takim charakterem dobrej duszyczki stworzysz cudowny ogród
pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia :*
dajana 13:36, 05 lut 2014

Witam cię Kasiu z usmiechem jak miło że zajrzałaś Bywam u ciebie a jakze ale nie przeszkadzam bo masz fajne kolezanki w swoim wieku więc się nie plącze nadmiernie, Dziekuje za miłe słowa ale zapewniam cie ze nie jestem wyjątkowa Taka ze mnie zwyczajna baba, tylko moze serduszko bardziej czułe wobec krzywdy i tyle .czekam juz na wiosne bo mam tyle planów ale nowina co? przeciez wszystkie je mamy .I ja ci zyczę fajnego dnia Zajrzę do ciebie po pracy
dajana 13:42, 05 lut 2014

FrancoPolo napisał(a)
Dajanko te drzewo które tak ci się podoba to Pinus Parviflora glauca bonsai.Ja. mam takie ale prowadzę je na bonsai w donicy.Jest wyjątkowo piękne i bardzo drogie. To zdjęcie nie moje tylko poglądowe ale te drzewko już jest formowane.Pozdrawiam.

Franiu nie bede cie okłamywac to nie to drzewko Owszem to jest ładne ale ja nie kocham sie w bonsai.Lubię naturalnie rosnace drzewa bez tych pomponów Nie gniewaj sie ale fryzury sa dla ludzi nie drzew takie jest moje zdanie ( mam nadzieję że mnie za to nie zabijesz ).Chodziło mi o to drugie które wygląda jak wierzba płacząca Ono jest piękne ,przynajmniej dla mnie .