Głównie z porad dziewczyn na naszym forum ,podczytywałam jak robią to inni .Najwyrazniej jednak cos pomieszałam bo z twego linku wynika ze powinnam to zrobic we wrzesniu a nie marcu czy kwietniu .Nic to, gapowe się płaci Mimo wszystko spróbuję, nakryje je butelkami a nóz mi się uda?

dziękuję za link
Iwonko
jesteś nad wyraz taktowna i delikatna podsyłajac mi ten link Tak dziecinne gapowe to chyba tylko ja mogłam strzelic

,

ale od czego ma się przyjaciół .Potrzebuję duzo niebieskości dzwonków ,ostróżek itd więc próbuje cos wymyslec aby taniej było ,pewnie z marnym skutkiem lecz kto nie próbuje ten w kozie nie siedzi

Projekt na pewno ci podesle ,mam rozrysowany wstępnie i planuje w weekend zrobić to na tyle czytelnie, aby móc wkleic bez duzego wstydu

Niestety zdolnosci takowych nie posiadam o czym nie omieszkam poinformować

Tak naprawdę to mam zbyt mało spokoju i za duzo zajęc które absorbują mój czas, bo poszłoby mi duzo szybciej .W weekend mam wnusię moze z jej pomocą zrobię coś ładniejszego Ona ma zdolnosci plastyczne za swoją mamą i dziadkiem ze strony mamy. On to dopiero cuda robi, a jakie obrazy maluje .Postaramy sie cos ładnego stworzyc Moja wnusia rosnie i poważnieje, staje sie juz z dnia na dzień dzielniejsza,bardziej rozsadna taka mała kobietka

niebawem skonczy 13 lat .Nie boi się juz operacji która ją czeka zamiast ja ją, ona pociesza mnie. Rośnie mi nie tylko wnusia, ale i przyjaciólka od serca i bardzo się kochamy.To tak na marginesie Iwonko, poczułam potrzebę pochwalenia się wnusią i jej przemianą To z radości nie braku skromnosci

Lecę do do ciebie bo wczoraj zasnęłam przy komputerze i nie zdążyłam