Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

15:11, 30 mar 2015
Spontaniczne działanie popieram - przynosi najwięcej radości, efekt zawsze zadowoli,bo nie ma porównania z tym, co się wyobraża, że takpowinno wyglądać
Wiosna zapowiada się u Ciebie bardzo pracowicie, ale buźki z uśmiechem to dowód, że masz zapał
Cieszę się, że jesteś
cd.piszę...

malgocha1960 16:59, 30 mar 2015

Dajanko,pracowita pszczółka z ciebie,tylko podziwiać.Ja czekam na wnusia,ale ogrodu też nie zaniedbuję.Pozdrawiam.
Sonka 18:01, 30 mar 2015

Ja do Ciebie zaglądam nieustannie, pozdrawiam.
kitek81 22:31, 30 mar 2015

na forum cisza, a w ogrodzie się dzieje! czekam cierpliwie na fotorelację, bo z pewnością będzie co podziwiać
życzę dużo sił do pracy, pięknego słońca nad głową i spełnienia ogrodowych marzeń
pozdrawiam
AgnieszkaW 22:35, 30 mar 2015

Czekam na Twoje pismo obrazkowe Pozdrawiam ciepło
jola54 23:07, 30 mar 2015

Pozdrawiam Danusiu!, ale zakupy! musisz koniecznie pokazać!
dajana 00:19, 03 kwi 2015

Iwa napisał(a)
Spontaniczne działanie popieram - przynosi najwięcej radości, efekt zawsze zadowoli,bo nie ma porównania z tym, co się wyobraża, że takpowinno wyglądać
Wiosna zapowiada się u Ciebie bardzo pracowicie, ale buźki z uśmiechem to dowód, że masz zapał
Cieszę się, że jesteś
cd.piszę...

Iwonko ty moje kochanie na twoją obecność zawsze reaguję tak żywiołowo, że nawet moja głucha mama na dole mnie słyszy , Mąż mówi ze jestem stuknięta ,a ja się śmieję bo dobrze mi z tą błogą radością na twój widok .Bycie stukniętym to taki fajny stan Do prac w ogrodzie Iwonko zawsze mam zapał ,do prac domowych natomiast nabawiłam się wstrętu ,zbyt nudne i monotonne ,robię co muszę lecz dawno już bez serca i pomyśleć że kiedyś to uwielbiałam Mam nowy nabytek ogromną donicę w kolorze niebieskim, muszę wymyśleć jakąs ładną kompozycję kwiatową do niej .Masz jakiś pomysł?lecę przewrócić babcię na bok bo znowu kogoś bije przez sen .Każdej nocy mam takie bieganie aby jej przerwać te sny Kiedy śpi na wznak zawsze krzyczy.Ja też się cieszę że cię widzę.U mnie zima ,śnieg wiatr i zimno jak diabli .Liścik w święta .Ściskam
jola54 14:35, 03 kwi 2015

Danusiu! Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy dla Ciebie i Twojej rodziny...

ps. Danusiu wejdź na youtube i wpisz: Rdza "Golgota"....nie pożałujesz...pozdrawiam..... Buziaki!
dajana 12:08, 20 kwi 2015

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/61/617263/original.JPG. Tak będą wyglądały moje róże które posadziłam jako żywopłot
KasiaW76 12:56, 20 kwi 2015

Kochana zdradzić mi tylko jedno.... jak zrobiłaś, że masz taką piękna trawkę?
Spoglądając na mój teren to nie wiem czy kiedyś coś tam urośnie. ... W jednej części ogrodu gdzie trawka juz jest od 2 lat mam dużo chwastów i nie wiem co robić aby się ich pozbyć... Pewnie kiedyś się ich pozbędę

Jesteś uparta tak jak Ja... dużo robisz z mężem tak ja, My.... co możemy sami to robimy sami... od gruzowywanie to Nasze stałe zajęcie. Mąż nie może juz na mnie patrzeć jak grabie działkę bo każde grabienie to wywalanie kamieni i chwastów...

Najgorsze jest to, kiedy upór mój bierze górę i od rana do nocy robie bez wytchnienia a zdrowie na tym cierpi. Ostatnio tak miałam i byłam zła na siebie samą bo nie mogłam przez 2 dni nic podnieść. Musiałam leżeć
Na szczęście jako córka górnika i rolnika (mama z mazur) mam siłę i nie boje się ciężkiej pracy
a mąż mi to ciągle powtarza