Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 18:22, 21 maj 2015

Ta największa trawa to pompasowa ale będzie bajkowa kiedy się rozrośnie .Przezimuje w garażu oczywiście
dajana 18:32, 21 maj 2015

Tam w oddali w tym białym pojemniku rośnie troszkę mniejsza ,muszę zamienić na tą większą mam drugi taki pojemnik nie co mniejszy będzie chyba dobry Kiedy sie rozrosną nie będzie widać w czym są posadzone Ta urośnie do 2,5 metra wysokości oraz szerokości Ta mniejsza jest srebrna a ta biała .Dokupię jeszcze różową, obowiązkowo Miejsca docelowego jeszcze nie mam Pojemniki są na kółkach więc sobie pojeżdzę Bardzo się cieszę z tych traw ,marzyły mi się od dawna
dorkow0 18:35, 21 maj 2015

Danusiu, witaj...
Ale piękny masz ogród, taki poukładany, trawnik ślicznie przycięty, obrzeża odznaczone... Elegancko...
Trawy u p.Tadeusza zamawiam już od kilku lat i jestem zadowolona. U mnie sporo Miskantów i Rozplenic od Niego, no i różnych drobnych trawek troszkę. Wszystko rośnie zdrowo. Zawsze byłam zadowolona...
U mnie ogród dopiero tej wiosny jakoś oporządzony, bo różne sprawy życiowe przeszkadzały w normalności...
Serdeczności zostawiam i idę oglądać dalej u Ciebie...
Aga 19:33, 21 maj 2015

Podziwiam Cie za zakupy tak duże i mam nadzieję że wszystko przezimuje .Ja zamówiłam w poprzednim roku trawy i nie przetrwały zimy, pózniej zamówiłam ambrowca i był bardzo krzywy i juz koniec z zakupami przez internet.Teraz biore sie za przegląd twojego wątku .A co do syna to mam jednego i czasami interesuje sie ogrodem i lubi robić zdjecia roślinom .Ja nie pracuje dlatego mam czas na ogród .Pozdrawiam i serdecznie dziękuje za wpisy .
dajana 19:40, 21 maj 2015

Witaj Dorciu jak miło cię ujrzećogród powiadasz ? jak to dumnie brzmi a ja mam tylko kawałek taki dosyć ładny. Reszta jeszcze stoi, a w niej chwasty królują.Sprawy życiowe to i u mnie odbierają normalność ,czekam na lepszą passę pod każdym względem Tak to już jest w życiu Dorotko.U pana Tadzia to dopiero pierwsze moje zamówienie i jestem bardzo zadowolona Pomimo że zamawiałam więcej traw i jakos sie panu Tadziowi chyba pomyliłam z kims innym bo nie dostałam wszystkich. Wiem że to człowiek bardzo zapracowany wiec nie prostowałam informacji Nie umrę bez tych trawek a on ma spokój Dorotko u mnie nie ma co oglądać tylko ten kawałek póki co ,dlatego mało zdjęć Odwzajemniam serdeczności
dajana 19:43, 21 maj 2015

Aga nie trać czasu na oglądanie mego wątku, tam nic ciekawego jeszcze nie ma .Troszkę róż i moje słowne wypociny .Szkoda czasu,naprawdę
dorkow0 19:50, 21 maj 2015

Danusiu, czy to kawałek czy spory kawał, to przecież ogród...
Sprawy życiowe wyłączyły mnie na spory czas zarówno z pracy jak i z normalnego życia, postarzałam się przez ten czas, chyba o pół życia... Mówisz, że będzie lepiej, a no ja też w to wierzę i czekam na to lepiej...
A do p. Tadeusza napisz, to uczciwy człowiek jest i jak się pomylił, to wyrówna zamówienie, ale musi o tym wiedzieć. To dla niego też opinia, więc spokojnie możesz napisać... Tym bardziej, że przecież zapłaciłaś... Kontakt z nim był zawsze w porządku, więc myślę, że i teraz będzie w porządku... To jedna z nielicznych szkółek w necie, która ma spore sadzonki, dobrze ukorzenione i w dobrej cenie...
Rzadko chwalę internetowe sklepy, bo się tyle razy sparzyłam, że nie zliczę...
Buziaki...

dajana 20:18, 21 maj 2015

Dorciu ja nie zapłaciłam, Pan napisał mi wczesniej ze nie ma Evergolda i Everesta bo zamawiałam go w kwietniu a ja zamawiałam go w marcu i był, co pan potwierdził Jednak radził mi abym poczekała z wysyłką do maja i dopiero wtedy zapłacę bo bedą jeszcze ładniejsze Kiedy się odezwałam czy juz mogę pan Tadziu napisał ze ich nie ma ,ale pieniądze za nie nie były wysłane .Nie tylko uczciwy ale bardzo sympatyczny i dokładny tan pan Tadziu Treść tak wyczerpująca za kazdym razem co z pewnoscią zajęło mu duzo czasu ze miałam az wyrzuty sumienia . Zważywszy bardzo póżną porę korespondencji, uznałam że to bardzo zapracowany też człowiek .Jest ok Dorotko .Napisałam prósbę aby dał mi znac kiedy będą te trawki których dla mnie brakło .Nie wiem ,ale mam szczęscie do zamówień internetowych. Zawsze przychodzą mi doskonałe sadzonki cokolwiek by to nie było. Wszystko zamawiam przez internet, oczywiście w sprawdzonych szkółkach No jedynie drzew to tak nie kupię, muszę je zobaczyć, ale na nie przyjdzie czas troszkę pózniej.Resztę na priv bo nie smiem tak publicznie
Aga 20:19, 21 maj 2015

dajana napisał(a)
Aga nie trać czasu na oglądanie mego wątku, tam nic ciekawego jeszcze nie ma .Troszkę róż i moje słowne wypociny .Szkoda czasu,naprawdę

przegladam i nie żałuje .Domek miodzio poprostu ,moje marzenie na ktore nie ma miejsca .Róże hmm chcialabym miec takie ale nie mam szczęścia albo reki do róż.Bardzo dużo i cięzko pracujesz i masz pasje jak mój tata konie .Ja boję sie koni ale musiałam kolo nich chodzić i je karmić(30 szt).
dorkow0 20:36, 21 maj 2015

Danusiu, to znaczy, że wszystko w porządku i Trawki.pl można z czystym sumieniem polecać...
Dobrze, że nie masz niemiłych sytuacji ze sklepami w necie, bo to nic fajnego, jak Ci przyślą zgnite cebule, ale to było dawno, to mi już przeszło...
Pisz spokojnie, czekam... Buziaki...