Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 00:24, 21 lip 2012

hanka_andrus napisał(a)
Dajanko,jak pogoda u Ciebie? Do lasu zaglądałaś?Jak wnuczek nie ma,to niby wolne jest,ale jak struty człek chodzi!
Głowa do góry,bóle kiedyś miną,a wtedy i myśli będą spokojniejsze.Miłego dnia!

Pogoda nawet niezła dzisiaj Hanusiu bez deszczu .Do lasu idę o siódmej rano Zabiorę aparat może się przyda Spokojnej Nocki
dajana 00:29, 21 lip 2012

EPODLAS napisał(a)
Witaj Dajano. Między przygotowaniami do wyjazdu na działkę włączyłam komp. Od poniedziałku ma być ładniejsza pogoda, chociaż i dzisiaj u nas nie najgorzej. Tyle mam do zrobienia, żebym chociaż połowę zrealizowała.

Trzeba korzystać Bożenko z lata i ładnej pogody Do zrobienia zawsze jest dużo kiedy ma się kawałek paletka ,,ale to miła robota bo efekty cieszą Kiedy nasze ogrody zasną wtedy sie rozgadamy na forum i nadrobimy rozmowy towarzyskie .Miłego poranka ci życzę i pięknej pogody przy pracach .
monteverde 00:42, 21 lip 2012

Ta od Hani to lilia Dajano przyjemnego grzybobrania, wpadnę zobaczyć zbiory pozdrawiam
Mala_Mi 07:38, 21 lip 2012

Dajanko..zazdroszczę Ci tego grzybobrania
malgocha1960 08:49, 21 lip 2012

Miłej soboty Dajanko.Dzisiaj jadę na spotkanie do Bożenki /Epodlas/ ,bedzie jeszcze Ania/Antre/.Myślę,że będzie miło,Ani nie znam jeszcze osobiście.Mam nadzieję,że pojadę,bo M ma dzisiaj okres,może do 14ej mu przejdzie,gdzie te chłopy??????/////
dajana 22:19, 21 lip 2012

malgocha1960 napisał(a)
Miłej soboty Dajanko.Dzisiaj jadę na spotkanie do Bożenki /Epodlas/ ,bedzie jeszcze Ania/Antre/.Myślę,że będzie miło,Ani nie znam jeszcze osobiście.Mam nadzieję,że pojadę,bo M ma dzisiaj okres,może do 14ej mu przejdzie,gdzie te chłopy??????/////

Małgosiu ale się rozjeżdziłaś fajnie masz,, tez bym tak chciała .Pozdrów dziewczyny ode mnie. Bawcie się dobrze .Może i mnie kiedyś będzie dane tak wyruszy Co ma twój M??? ha,ha ,ha ubawiłaś mnie do łez!!!!Kup mu tampony Małgosiu hi.,hi
malgocha1960 22:22, 21 lip 2012

Dajanko,na jego dzisiejszy humor małe megapampersy,ale stanął na wysokości zadania i zachował się w gościnie.Było bardzo fajnie,zdjecia u nas juz są.
dajana 22:33, 21 lip 2012

asc napisał(a)
Dajanko..zazdroszczę Ci tego grzybobrania

Aneczko próżna była twoja zazdrość Sąsiad bidulek warował pod moja bramą a ja spałam jak niemowlak Nie uwierzysz,, do 10 tej .W ramach rekompensaty upiekłam mu bułeczki drożdzowe z jagodami .Wyprawa do lasu mi nie wyszła ,odłożyłam ją na inny dzień.Bułeczki były pyszne ,kawusia z sąsiadami również Pozdrawiam wieczorowo.
dajana 22:35, 21 lip 2012

malgocha1960 napisał(a)
Dajanko,na jego dzisiejszy humor małe megapampersy,ale stanął na wysokości zadania i zachował się w gościnie.Było bardzo fajnie,zdjecia u nas juz są.

No to lecę popatrzeć ,,nie taka zła ta twoja chłopina ,zaskoczył miło hi.
alinak 22:39, 21 lip 2012

hahahah. chciałoby się zaśpiewać ach te chłopy .. Dajanko - oglądnęłam klona - tego niby marnego i podpowiadam że one lubią kwaśne podłoże a wapienne skały ...no wiesz . zapodaj mu siarczan amonu , albo nawet ten nawóz co masz do magnolii , azalii czy hortensji . tylko to już . bo od sierpnia nie rób nic . poczekaj do wiosny . a chłopskim gadaniem się nie przejmuj . musisz zrozumieć że ten gatunek tak ma .
mój to nawet jak go brzuch boli to zawsze jest moja wina .....ale ja to gadanie traktuje jak szczekanie psa ...da się znieść , można się przyzwyczaić a i czasami trzeba tupnąć nogą ....spokój.
pozdrawiam

a odnośnie firm robiących ogrody to bardzo droga impreza . zaczyna się od 20.000- skromnie przy twojej powierzchni. raczej nas zaproś do siebie to ci pomożemy...wiem że takie akcje sąsiedzkiej pomocy są np. w ogródkach działkowych ...każdy by z czymś co ci pasuje przyjechał . no normalnie już to oczami wyobraźni widzę jak byśmy się uśmiali przy robocie