Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 22:18, 26 lip 2012

irena_milek napisał(a)
U nas straszny upał, przekroczyło 33 w cieniu, ty też dziś nie szalej z praca
a kfiatucha zostawię

Skąd u was ten upał Irenko? u mnie go nie ma Deszcz i ulewa ale to nawet dobrze bo nie muszę podlewać.Kwiatuchny śliczne ,,,,u mnie przeważają polne i też są ładne hi Jak się nie ma co się lubi itd.dzisiaj nie pracowałam w ogrodzie wnusia mi zachorowała trzeba było jechać do lekarza Myślałam że to różyczka a to dziwny wirus z wysypką .Co to za wirusy w dzisiejszych czasach ? Bidulka ,,swędzi i ją i piecze ,,, wreszcie zasnęła .Dzięki za wizytę lubię gości Pozdrawiam serdecznie
dajana 23:06, 26 lip 2012

Bogdzia napisał(a)
Dajanko pozdrawiam wieczorową porą. Odpoczywasz????Odpoczywaj.

Nie odpoczywam Bożenko ale i nie pracuję Wnusie wróciły po urlopie trzeba się nacieszyć I nawzajem pozdrawiam serdecznie .Bajeczki też były

dajana 23:20, 26 lip 2012

weronika77 napisał(a)
U nas po upale trochę pogrzmiało, popadało, i zaraz przyjemniej. Pozdrawiam Dajano z mojego ogródka, w którym teraz królują hortensje.

Witaj Weroniko serdecznie .Twój ogród co roku zmienia szatę a każda jest piękna Gdzie moje ulubione Marcinki podziałaś? i te śliczne floksy?Mam jeszcze jedno pytanie ,kiedy mogę przesadzić Hortensje?Chciałam je wykopać i zawieść do innego ogrodu W jakim czasie bezpiecznie to zrobić?Fajnie cie przywitałam co? same pytania Idę w odwiedziny ,być może spisz,, sama też sobie pospaceruję Nocą jest taki spokój
hanka_andrus 00:24, 27 lip 2012

Dajano,dziękuję za wizytę,życzenia i te przepiękne obrazy na dziś i na jutro.Zasypiam z ich widokiem pod powieką.Dobranoc.....
EPODLAS 21:38, 29 lip 2012

Cześć Dajano, wróciłam do domu i zaraz do komputera poodwiedzać znajome ogrody. Siedzę przy oknie i nareszcie po tych upałach jest trochę przyjemnego chłodu. Cieszę się że parę dni będzie chłodniej, a potem znowu upały. A tak tęsknimy za latem zimą. Wszystko byłoby dobrze, żeby nie te niszczycielskie burze. Z przerażeniem patrzę na zniszczenia i współczuje poszkodowanym.
Bogdzia 22:06, 29 lip 2012

Dajanko - pozdrówka.
dajana 11:39, 30 lip 2012

EPODLAS napisał(a)
Cześć Dajano, wróciłam do domu i zaraz do komputera poodwiedzać znajome ogrody. Siedzę przy oknie i nareszcie po tych upałach jest trochę przyjemnego chłodu. Cieszę się że parę dni będzie chłodniej, a potem znowu upały. A tak tęsknimy za latem zimą. Wszystko byłoby dobrze, żeby nie te niszczycielskie burze. Z przerażeniem patrzę na zniszczenia i współczuje poszkodowanym.

Witaj Bozenko ! fajnie ze wróciłaś .
siaaska 12:03, 30 lip 2012

Dajano ślicznie u Ciebie domek już gotowy wygląda bajecznie Ogródek też z dnia na dzień nabiera wyglądu Będzie dobrze Dasz radę Może nie w tym roku, nie za dwa ale wiem że będzie u Ciebie magiczny ogród Będę zaglądać i cierpliwie czekać
Milka 12:12, 30 lip 2012

dajana napisał(a)

U nas straszny upał, przekroczyło 33 w cieniu, ty też dziś nie szalej z praca
a kfiatucha zostawię

Skąd u was ten upał Irenko? u mnie go nie ma Deszcz i ulewa ale to nawet dobrze bo nie muszę podlewać.Kwiatuchny śliczne ,,,,u mnie przeważają polne i też są ładne hi Jak się nie ma co się lubi itd.dzisiaj nie pracowałam w ogrodzie wnusia mi zachorowała trzeba było jechać do lekarza Myślałam że to różyczka a to dziwny wirus z wysypką .Co to za wirusy w dzisiejszych czasach ? Bidulka ,,swędzi i ją i piecze ,,, wreszcie zasnęła .Dzięki za wizytę lubię gości Pozdrawiam serdecznie

a potem do nas przyszły burze i wiatr, w szybkim tempie bałagan, połamane kwiaty i gałęzie!
mam nadzieję, ze z wnusią juz ok, tak z maluchami bywa, chociaż faktycznie jak się poróna, kiedyś mniej dziwacznych chorób było, przynajmniej wtedy jak wychowywałam moje dzieci
pozdrawiam serdecznie, a kwaity polne też piękne
Bogdzia 19:12, 30 lip 2012

Dajanko jak wnusia? Mam nadzieję że dobrze już jest. Pozdrawiam Was serdecznie.