Ona już wszystkie maskotki przerobiła Aniu Zawsze duże,, koty ,psy,misie Uwielbia się nimi bawić,molestuje je okropnie a kiedy się bardzo zmęczy podgryza . ale po czasie pogryzie aż trociny lecą,, bądż gąbki itd Kupuje nowe i tak na okrągło Ona ma ogromny temperament ,,mnie też męczy aby się z nią bawić,Popracuję nad nią ,,jest bardzo inteligentna ale indywidualistka z niej niestety Ta rasa taka jest

A ja ,no cóż zakochana w niej po uszy to boję się aby kiciuś jest krzywdy nie zrobił.Kiedy do niego biegnie zawsze merda ogonkiem ale tego biegu z kolei kot się boi bo nie wie w jakim celu ona tak gna..Najpierw oswoję kota aby dał się dotknąć ,,wtedy Moli poczuje zapach no i zacznę ją do niego przyzwyczajać.Ona wszystko rozumie co do niej mówię Nie wątpię że z czasem będą przyjaciółmi . Wracając do ogrodu to u mnie jest tyle gałęzi sosnowych ze chyba przesadziłam z ilością Poniżej mnie ktoś wycina młode sosny na działce,, chyba będzie nowa budowa domu .Takie piękne te sosenki były aż mnie ścisnęło kiedy ujrzałam na ziemi .zabrałam więc gałęzie bo się przydadzą Okryję nimi róże bo innych roślin nie okrywam,,nie marzną Czy młode bukszpany tez okryć ,,zapomniałam że je mam ?