Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Bogdzia 20:54, 24 lis 2012

Widzę ze masz kogo karmic i fotografowac, również pilnowac (kot). Fajne zdjecia . Dzwońce nie są zbyt fotogeniczne a Tobie wyszły całkiem fajnie. Pozdrówka.
dajana 21:35, 24 lis 2012

Wprawiam się Bożenko w fotkach Kiedy jestem w kuchni widzę przez okno ogromną ilość ptaków ale kiedy pobiegnę po aparat zbliżając się do okna juz odlatują Nie jest łatwo ale udało mi się Chciałaby jeszcze bliżej może mi się za którymś razem uda .Pojawiły się nowe gatunki ale nie zdążyłam im się nawet przyjrzeć.No widzisz Bożenko jak to jest ,wszystko co głodne pod moje drzwi się garnie Ta kotka to ma zegar w zadku Jest tak punktualna ze mnie zadziwia 5,15 już płacze pod drzwiami za miską To pora kiedy wyjeżdzam do pracy,,nawet soboty nie odpuści ,za nic nie da pospać Dzisiaj w piżamie musiałam lecieć tak płakała Nie powiem apetyt to ona ma 4 wątróbki drobiowe jedna marchew starta i 8 skrzydełek z kurczaka To jej porcja na cały dzień podzielona na dwa razy ,rano i pod wieczór Wszystko zjada Chyba mnie pokochała,nie zamierza odejśc he,he ,,, a Moli juz na nią nie szczeka dzisiaj płakała przy płocie i merdała ogonkiem Tylko kicia wolała słupek przyglądając się jej z bezpiecznego miejsca
hanka_andrus 22:02, 24 lis 2012

Różnorodność stołowników zachwyca, a kot -niecnota wpatrzony w nie jak w obraz.Oj, intrygują go ptaszęta!
Witam wieczorową porą,różyczki cudowne,właśnie takie będę szukała wiosną.
dorkow0 23:47, 24 lis 2012

Oj, Danusiu, ale mi narobiłaś smaka tym ciastem... Ja niewiele piekę, bo nie często mam chęci, ale jutro pomyślę nad jakimś plackiem... Rodzinka się ucieszy... Powiem im, że to zasługa Pani Danusi, ale będą Cię wielbić...
dajana 16:36, 25 lis 2012

dorkow0 napisał(a)
Oj, Danusiu, ale mi narobiłaś smaka tym ciastem... Ja niewiele piekę, bo nie często mam chęci, ale jutro pomyślę nad jakimś plackiem... Rodzinka się ucieszy... Powiem im, że to zasługa Pani Danusi, ale będą Cię wielbić...

No tak,,, ty tu takie fajne rzeczy piszesz a ja już spałam .I co upiekłaś?? mam nadzieję bo ja bym chciała być wielbiona , U mnie jest szarlotka a u ciebie?
hanka_andrus 17:25, 25 lis 2012

Co? Ominęła mnie szarlotka? A może został kawałeczek?,Ja we wczorajszych gościach na sernik się załapałam......U innych mi bardzo smakuje każde ciasto, swojego tak nigdy nie wymodzę......
Miłego wieczoru.
dajana 18:01, 25 lis 2012

Zostawiłam Haniu a jakże nawet zieloną herbatkę ci zaparzyłam .Przepraszam zdjęcie nie bardzo wyrażne ale ciacho widać

[img size=640x427]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/25/259386/original.JPG[/i
dajana 18:05, 25 lis 2012

A to co? Jeszcze raz wklejam cos mi nie wyszło

dajana 18:08, 25 lis 2012

Proszę Hanusiu częstuj się ,,jest kruchutkie aż rozpływa się w ustach Nie sypię tylko cukrem pudrem bo nie lubię zbyt słodkich ciast Mam nadzieje ze będzie ci smakowało
dajana 18:11, 25 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
Co? Ominęła mnie szarlotka? A może został kawałeczek?,Ja we wczorajszych gościach na sernik się załapałam......U innych mi bardzo smakuje każde ciasto, swojego tak nigdy nie wymodzę......
Miłego wieczoru.[/quote

Chyba wszyscy tak mamy,,,ja to takie popie oczy,,, co zobaczą u kogos z jedzenia to mam na to ogromny apetyt Zawsze tak miałam