Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 19:32, 22 lip 2012

GabiK napisał(a)
Agatko, spóźniłam się, ale to samo pomyślałam. Mniejsze doniczki i mniej na tej żardinierze, żeby było ją widać, a nie tak cała zasłonięta.
Zioła z tabliczkami super do klimatu Twojego ogrodu.

A dałabyś zdjęcie domu od ogrodu i od wyjścia z domu na ogród? Pewnie się wstydzisz tej strony niewykończonej, ale przed nami nie musisz.

Sugar Plumy gdzie byś posadziła?

Gabiku, tak to właśnie chce zrobić tylko małe doniczki muszę hurtowo kupić
A zdjęcia dam jak najbardziej. Tylko się ogarnę trochę po wyjeździe teściowej
agata_chrosc... 19:33, 22 lip 2012

Monic napisał(a)
Agatko, zapomniałam dodać, ze świetny ten stojak na donice - rewelacja!

Dzięki Moniko! Czasem uda się coś w śmieciach wygrzebać
agata_chrosc... 19:35, 22 lip 2012

Przetacznik napisał(a)
Nie mogę się doczekać aż zrobisz ekspozycję na żeliwnych półeczkach. Cieszę się i niecierpliwię jakbym sama miała to robić ; ) Bo oczyma wyobraźni widzę, jak to fajnie będzie wyglądać...

Też tak sądzę! Muszę doniczek nakupować i z tymi tabliczkami coś poszperać. Ale i tak ostateczny kształ będzie dopiero wtedy, gdy stanie płot oddzielający taras od części gospodarczej. Wtedy dostanie właściwe tło Jeszcze raz dzięki za pomysł
agata_chrosc... 19:35, 22 lip 2012

JulkAd napisał(a)
Stojaczek super upolowałaś, wystarczy tak jak dziewczyny piszą klimatyczne doniczki i tabliczki z napisami i koniecznie musi być widać na czym stoją, bo cały urok w tym ..."meblu"? ..." kwietniku"?...no tej żardinierze

Dzięki
agata_chrosc... 19:37, 22 lip 2012

mira68 napisał(a)
Stojaczek super będę podglądac kiedy obsadzisz roślinkami super zakup

Witaj Mira! Stojaczek tym bardziej super, że nie kupiony tylko wyciągnięty z kontenera na odpady budowlane sąsiadów Takie najbardziej lubię Pozdrowienia.
agata_chrosc... 21:03, 22 lip 2012

Specjalnie dla Gabika widok z domu - na tym zdjęciu dość wcześnie rano. Słońce pada na taras (tzn przyszły taras) i można sobie na słoneczku kawkę wypić (ale rzadko, bo zazwyczaj pada). Po lewej rabata różana w budowie.

A tu widok z końca ogrodu na dom. Ciągle panuje tu rozgardiasz. W przyszłym roku będzie robiony taras, a we wrześniu odgrodzimy rowery i stojak na drewno od reszty.(na tym zdjęciu ich nie widać, ale są po lewej stronie)

I kilka porannych ujęć z dużą ilością rosy

agata_chrosc... 21:08, 22 lip 2012

Ana 21:13, 22 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Specjalnie dla Gabika widok z domu - na tym zdjęciu dość wcześnie rano. Słońce pada na taras (tzn przyszły taras) i można sobie na słoneczku kawkę wypić (ale rzadko, bo zazwyczaj pada). Po lewej rabata różana w budowie.

Piękny jest ten obraz, te powyginane konary drzew...bardzo romantyczny ogród Agatko! Gra cieni mnie nieustannie zachwyca, bo to najbardziej kocham w ogrodach - ich tajemniczośc
agata_chrosc... 21:13, 22 lip 2012

A teraz wycieczka na wydmy. Niedaleko nas jest dość niezwykłe jak na Holandię miejsce, zwane Soest Duinen. Lubię tam jeździć bo nieco mi przypomina niektóre miejsca w Puszczy Kampinoskiej

agata_chrosc... 21:17, 22 lip 2012