Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

Kuklik 11:32, 22 paź 2012

Agatko obejrzałam z przyjemnością zdjęcia z Twojego pobytu w Polsce Mam nadzieję, że będziemy miały kiedyś okazję się spotkać na jakimś ogrodowiskowym spotkaniu i nie odstraszą Cię chmurne nastroje Polaków Rzeczywiście to co lubimy najbardziej to narzekać, złości i stresu też sporo... Na szczęście nie tylko Im więcej sami się uśmiechamy, tym więcej życzliwości wraca do nas. Ja staram się żyć w ten sposób i nie jest tak źle
popcorn 12:03, 22 paź 2012

Agatko, Ewo, mam wrażenie ze w mniejszych polskich miastach jest ciut lepiej niż w Warszawie. Po 9 latach tam wyprowadziliśmy się, z czego się bardzo ciesze
pozdrawiam!!
agata_chrosc... 12:25, 22 paź 2012

KasiaWB napisał(a)
Agatko mam nadzieję, że ten powrót ze względu na spotkania w ogrodach będziesz miło wspominała
Byłaś w Polsce, ale ja też stęskniłam się za Tobą na forum Fajnie, że jesteś Pozdrawiam

Witaj Kasiu! Ja tez się bardzo ciesze, że znowu Cię widzę! Pobyt był bardzo fajny i wszystkie trzy spotkania będę bardzo miło wspominać Mam nadzieję, że i my kiedyś spotkamy się "na żywo"! Pozdrawiam ciepło
Milka 12:27, 22 paź 2012

Miło powitać wirtualnie
agata_chrosc... 12:30, 22 paź 2012

Kuklik napisał(a)
Agatko obejrzałam z przyjemnością zdjęcia z Twojego pobytu w Polsce Mam nadzieję, że będziemy miały kiedyś okazję się spotkać na jakimś ogrodowiskowym spotkaniu i nie odstraszą Cię chmurne nastroje Polaków Rzeczywiście to co lubimy najbardziej to narzekać, złości i stresu też sporo... Na szczęście nie tylko Im więcej sami się uśmiechamy, tym więcej życzliwości wraca do nas. Ja staram się żyć w ten sposób i nie jest tak źle

Izo, nie mam wątpliwości, że akurat obecni tu ludzie są niezwykle życzliwi, uśmiechają się do siebie niezaleznie od pogody i pomagają innym całkowicie bezinteresownie. Sama tego doświadczyłam już wiele razy. Dlatego to jest takie niezwykłe zjawisko. I mam wielką nadzieję że spotkamy się na ogrodowiskowym zlocie, bo z cała pewnością będę trak kombinowac, żeby przyjechać. Pozdrawiam serdecznie
agata_chrosc... 12:31, 22 paź 2012

popcarol napisał(a)
Agatko, Ewo, mam wrażenie ze w mniejszych polskich miastach jest ciut lepiej niż w Warszawie. Po 9 latach tam wyprowadziliśmy się, z czego się bardzo ciesze
pozdrawiam!!

No to całe szczęście, że jeszcze nie wszędzie jest tak trudno o zwykły usmiech. Pozdrawiam serdecznie
agata_chrosc... 12:31, 22 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Miło powitać wirtualnie

Witam Irenko
agata_chrosc... 12:32, 22 paź 2012

ewalm napisał(a)
Ludzi, Kasiu. Tak myślę. Może i czasów, ale niekoniecznie obecnych. W innych krajach też nie wszyscy mają lekko, ale w takich codziennych sytuacjach odnoszą się do siebie nawzajem inaczej.
To o czym pisze Agata - powszechna, bezinteresowna nieżyczliwość. Jaki ma powód Pani w kiosku, żeby się do kogoś nieżyczliwie odnosić, bo nie wie jakie bilety teraz obowiązują w Warszawie? Albo te niesympatyczne sprzedawczynie w sklepach?
Polacy świetnie się sprawdzają w sytuacjach dramatycznych, kochamy zrywy narodowe, pomagamy ofiarom pożarów, powodzi i huraganów. Ale z codziennym uśmiechem radzimy sobie gorzej.

Ano prawda! Co tu duzo mówić...
EPODLAS 13:12, 22 paź 2012

Jest w tym dużo prawdy, co ewalm napisała, ale nie do końca. Ja mam chorą mamę która ma 84 lata. Mamą opiekuje się lekarz, który mnie zadziwia troską i bezinteresownością wobec starszych ludzi. Wierzcie mi, nawet czekolady mu nie dałam. Wszędzie są ludzie i ludziska. Życzę wszystkim i sobie, abyśmy trafiali na życzliwe osoby.
agata_chrosc... 13:50, 22 paź 2012

Oby Twoje życzenia się ziściły Bożenko. A , że sa wspaniali bezinteresowni ludzie to nie ulega wątpliwości. I całe szczęście, bo co to by za życie było gdyby wokół sama złość i zła wola? oby coraz więcej tego dobrego wokół nas