Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 19:16, 05 lis 2012

Aniu, tak długo się kręcił po ogrodzie, że w końcu udało mi się go przyłapać Czasem wpada do mnie czapla, ale zawsze na krótko i jeszcze nie udało mi się jej zrobić zdjęcia. Ale nie tracę nadziei
EPODLAS 20:08, 05 lis 2012

Agato, piękny ten dzięcioł i dobrze, że nie usiadł wysoko, bo mogłaś go sfotografować. Ja nie mam szczęścia do ptaków. Zawsze, zanim wyjmę aparat, to już ich nie ma. Przeczytałam dyskusję na temat oglądania tv. Ja oglądam, jest przecież dużo fajnych programów, np. historycznych, lubię Domo i inne. Polityka mnie wkurza, ale oglądam bo M ogląda. Nie wyłączę mu tv, bo lubi oglądać dzienniki. Ale jak jesteśmy na działce to są dni bez mediów i dobrze mi z tym.
agata_chrosc... 22:01, 05 lis 2012

Bożenko - u mnie aż takich wysokich drzew nie ma więc nie miał wyjścia, musiał usiąść niżej. pozdrawiam
Milka 16:20, 06 lis 2012

EPODLAS napisał(a)
Agato, piękny ten dzięcioł i dobrze, że nie usiadł wysoko, bo mogłaś go sfotografować. Ja nie mam szczęścia do ptaków. Zawsze, zanim wyjmę aparat, to już ich nie ma. Przeczytałam dyskusję na temat oglądania tv. Ja oglądam, jest przecież dużo fajnych programów, np. historycznych, lubię Domo i inne. Polityka mnie wkurza, ale oglądam bo M ogląda. Nie wyłączę mu tv, bo lubi oglądać dzienniki. Ale jak jesteśmy na działce to są dni bez mediów i dobrze mi z tym.

Bożenko, to ja poszłam na sposób! mam 2 telewizory, w jednym Polsat w drugim cyfra+ i w ten sposób M. ogląda programy polityczne i ekonomiczne, a ja Domo i inne

Agata, na te listki szafirków to ja się skarżyłam, wkurzają mnie i nie wiem czy ich nie ciachnąć, bo i tak zimy nie przeżyją, ale może to im zaszkodzi?
dzięciołem nadal się zachwycam
Kuklik 17:48, 06 lis 2012

Zajrzałam w odwiedziny Widziałam obelisk, wiosnę jesienią i dzięcioła, politycznych dyskusji nie lubię, ale wysyłam buziaki
popcorn 20:32, 06 lis 2012

Dzięcioł super!
U mnie też szafirkowe listki - ale Irenko raczej nie powinno się ich ciąć, bo potem wiosną będą słabiej kwitły...

pozdrawiam!!
popcorn 20:33, 06 lis 2012

Agato co to za trawki pod drzewem? Bardzo ładne! Zimują ok? (u Ciebie pewnie tak, gorzej u nas...)
ewalm 10:24, 07 lis 2012

I u mnie też - szafirkowe listki mam na myśli. I mahonia chce zakwitnąć. Hmmm...
Przetacznik 15:40, 12 lis 2012

Hej Agato, widzę że kawał czasu temu dzięcioł przyłapany, a cebulki już śpią w swoich dołkach. pozdrawiam Ciebie i Twój ogród; )
JulkAd 17:03, 12 lis 2012

Agatko macham jesiennie do Ciebie