Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

Debra 15:03, 10 cze 2013

agata_chroscicka napisał(a)

jak przyczajony zakwitnie to dopiero zobaczysz co to jest perpetua i jeszcze z felicytą!
chyba sie rozminiemy bo ja wracam 31 lipca. Ale i tak nie będziemy tym razem w Warszawie tylko do i z Gdańska lecimy. Za to sama będę w Warszawie jakos na początku września

Czyli lipiec na Krecie! No żar może być, ale kto to wie w dzisiejszych czasach. Wspaniałej wyprawy życzę, choć to chyba jeszcze chwila
A co do września w Warszawie, chodzi mi taki szalony pomysł na spotkanie w Domu Działkowca!
Mamy taki obiekt, duży z ogrodem, tarasem, na wprost od mojego ogrodu, można by tam zrobic zlot z Warszawy i okolic. A mamy ogródki, gdzie kamery padną
Kiedy będziesz w stolicy?
Milka 15:15, 10 cze 2013

ha, gratki na 600! i już spotkanie szykujecie
agata_chrosc... 19:38, 10 cze 2013

irena_milek napisał(a)
Chyba avatarek trzeba zmienić, mus z różą
urlopuj się, ale uważaj na słońce, ja smarowałam się 50, pod parasolem, ale i tak spieczona, aktualnie rozpoczął się proces złażenia skóry

nie strasz mnie Irenka! Ja okropnie nie lubię się opalać! Siedzieć pod parasolem , winko sączyć, czytać coś fajnego, ale tak żeby się na człowieka żar z nieba lał!?
ściskam
agata_chrosc... 19:40, 10 cze 2013

Debra napisał(a)

Czyli lipiec na Krecie! No żar może być, ale kto to wie w dzisiejszych czasach. Wspaniałej wyprawy życzę, choć to chyba jeszcze chwila
A co do września w Warszawie, chodzi mi taki szalony pomysł na spotkanie w Domu Działkowca!
Mamy taki obiekt, duży z ogrodem, tarasem, na wprost od mojego ogrodu, można by tam zrobic zlot z Warszawy i okolic. A mamy ogródki, gdzie kamery padną
Kiedy będziesz w stolicy?

Jestem "za" wszystkimi rękoma! Tak dokładnie to jeszcze nie wiem ale raczej na pewno jakiś początek wrzesnia. Bilet będę kupowac w lipcu i wtedy już wszystko będzie jasne. Ale bardzo Cię proszę bierz mnie pod uwagę
agata_chrosc... 19:40, 10 cze 2013

irena_milek napisał(a)
ha, gratki na 600! i już spotkanie szykujecie

Irenko, dzięki!
ewalm 23:55, 10 cze 2013

jak przyczajony zakwitnie to dopiero zobaczysz co to jest perpetua i jeszcze z felicytą!
chyba sie rozminiemy bo ja wracam 31 lipca. Ale i tak nie będziemy tym razem w Warszawie tylko do i z Gdańska lecimy. Za to sama będę w Warszawie jakos na początku września

Kiedy mi się róża, zwłaszcza rambler, z Perpetuą i Felicytą nie kojarzą. Co innego iryski

To udanego urlopu. Przypominam Ci że jeszcze niedawno marzyłaś o upałach. Tak w nawiązaniu do ostrzeżeń Irenki Ale to pewnie chodziło o upały w cieniu.

Przetacznik 08:16, 11 cze 2013

Pomidor czyli tomat. Nieźle, ale nie słyszałam. U Tessy w klasie są np. dziewczynki o imionach Teddy i Eden.
Dziecko - misiak - no to jest konkret ; )
Przetacznik 08:20, 11 cze 2013

Dobrze wygląda taki pień drzewa w irysach, pomyślę o tym u siebie, bo mam pod śliwą takie odpowiednie miejsce... Róża pełna... i ten nieskazitelny kolor...
popcorn 08:39, 11 cze 2013

Gratki na 600tkę! Lipiec na Krecie? ech, gorąco powinno być! Chociaż rok mamy taki, że śnieg w czerwcu w Hiszpanii, więc może nie będzie źle?

pozdrawiam!!

JulkAd 13:57, 11 cze 2013

Ja też gratulki przesyłam