Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

Milka 14:07, 11 cze 2013

Pakujesz się?
pomysł z książką w ręku fajny
twoją kończę
sukienka spisze się idealnie
agata_chrosc... 17:01, 11 cze 2013

ewalm napisał(a)

Kiedy mi się róża, zwłaszcza rambler, z Perpetuą i Felicytą nie kojarzą. Co innego iryski

To udanego urlopu. Przypominam Ci że jeszcze niedawno marzyłaś o upałach. Tak w nawiązaniu do ostrzeżeń Irenki Ale to pewnie chodziło o upały w cieniu.

No w sumie to masz rację. Róża co prawda symbol męczenników ale raczej czerwona. ale co tam! Niech będzie, że obie takie piękne były jak te róże
Ja nadal marzę o upałach, ale nie żeby skwierczeć na słońcu tylko sobie leniwie pod parasolem kości grzać Oby żadnych anomalii pogodowych już nie było!
agata_chrosc... 17:02, 11 cze 2013

Przetacznik napisał(a)
Dobrze wygląda taki pień drzewa w irysach, pomyślę o tym u siebie, bo mam pod śliwą takie odpowiednie miejsce... Róża pełna... i ten nieskazitelny kolor...

Pod drzewem to chyba prawie wszystko dobrze wygląda! Warto mieć drzewa
agata_chrosc... 17:04, 11 cze 2013

Karola , Jula - dzięki
Irenka - jeszcze spokojnie odliczam dni! Wyobraź sobei, że w sumie schudłam już 8 kg od stycznia! To chyba w ostatnim czasie mój największy sukces I w związku z tym myślę, że sukienka będzie bardzo dobra!
Milka 17:14, 11 cze 2013

wow, dietka była? sporo, to teraz nie lada dżaga jesteś
ja też pod parasolem większość siedziałam, ale jak ja byłam, nie było aż takich upałów, jak ty będziesz, mus uważać 2 noce miałam w bólach
baw się dobrze, foć koniecznie i skubaj rośliny
bociek 19:40, 11 cze 2013

Przepiekna roza

Lipiec w Grecji brzmi upalnie

Ja tez z tych co lubia w cieniu, z sympatycznym drinkiem lub zimna woda i ksiazka, ale warunek, musi byc goraco, bo jestem z tych piekielnie cieplolubnych, dlatego zazdraszczam Ci klimatow greckich, wina, i jedzenia, niestety moj urlop szykuje sie dopiero jesienia o ile w ogole bedzie Odpoczywaj i nabieraj sil, ciesz sie sloncem i atmosfera niespiesznego zycia. Bociskam
agata_chrosc... 22:13, 11 cze 2013

irena_milek napisał(a)
wow, dietka była? sporo, to teraz nie lada dżaga jesteś
ja też pod parasolem większość siedziałam, ale jak ja byłam, nie było aż takich upałów, jak ty będziesz, mus uważać 2 noce miałam w bólach
baw się dobrze, foć koniecznie i skubaj rośliny

dżaga to ja byłam! Teraz to tylko usiłuję uniknąc upodobnienia się do wieloryba!
agata_chrosc... 22:14, 11 cze 2013

bociek napisał(a)

Przepiekna roza

Lipiec w Grecji brzmi upalnie

Ja tez z tych co lubia w cieniu, z sympatycznym drinkiem lub zimna woda i ksiazka, ale warunek, musi byc goraco, bo jestem z tych piekielnie cieplolubnych, dlatego zazdraszczam Ci klimatow greckich, wina, i jedzenia, niestety moj urlop szykuje sie dopiero jesienia o ile w ogole bedzie Odpoczywaj i nabieraj sil, ciesz sie sloncem i atmosfera niespiesznego zycia. Bociskam

Boćku dzięki wielkie. J a mam tak samo - w cieniu ale musi być bardzo ciepło A cieszyć zamierzam sie każdą sekundą pierwszych od 4 lat wakacji
Debra 22:48, 11 cze 2013

Ho, ho, sukienka, dieta, czy Ty Agato sama sie wypuszczasz na te Kretę

4 lata bez wakacji - skad ja to znam. Tak kiedyś było i ze mną. Wiem, że nie warto, ale też wiem, że czasem nie ma rady i nie da rady inaczej.

beta 12:11, 12 cze 2013

agata_chroscicka napisał(a)
A oto moja Shneewitchen w całej okazałości

i przy okazji irysy

oraz szykujący sie do skoku rambler Felicite et Perpetue. Znowu kłopoty z aparatem i focus nie tam gdzie trzeba. Nic to! Dorobię się w końcu czegoś przyzwoitego

róża przepiękna!!!!...i do tego pachnie...

a mnie się bardzo podoba ten widoczek na ostatnim zdjęciu...kulki...kuleczki...stożki...

a urlop może być gorący