Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

popcorn 12:26, 12 cze 2013

Miłego urlopu! Ja też chyba niedługo będę szukać aparatu, moja małpka mi wczoraj spadła na kostkę granitową, działa, ale klapka z kartą i baterią nie chciała się otworzyć.. ech
pozdrawiam!
agata_chrosc... 15:58, 13 cze 2013

Debra napisał(a)
Ho, ho, sukienka, dieta, czy Ty Agato sama sie wypuszczasz na te Kretę

4 lata bez wakacji - skad ja to znam. Tak kiedyś było i ze mną. Wiem, że nie warto, ale też wiem, że czasem nie ma rady i nie da rady inaczej.

dieta z powodu niemożności patrzenia w lustro bez abominacji! I wcale nei na Kretę tylko plan długofalowy roczny sobei nakreśliłam , a obejmuje cały rok 2013 i zakończyc się ma zgubieniem 10kg. Czyli jestem z planem do przodu i stać mnie nawet na kilka deserów na wakacjach!
Brak wakacji był spowodowany kupowaniem, remontowaniem domu i przeprowadzką. Dopiero teraz odbiliśmy sie od dna i mozna trochę poszaleć
agata_chrosc... 16:00, 13 cze 2013

beta napisał(a)

róża przepiękna!!!!...i do tego pachnie...

a mnie się bardzo podoba ten widoczek na ostatnim zdjęciu...kulki...kuleczki...stożki...

a urlop może być gorący

Witaj Beta ja mam nadzieję, ze urlop bedzie gorący. Dlatego bez ryzyka , żaden Bałtyk, Morze Północne czy inne Atlantyki. Porządne Morze Śródziemne i bez anomalii bardzo poproszę
agata_chrosc... 16:01, 13 cze 2013

popcarol napisał(a)
Miłego urlopu! Ja też chyba niedługo będę szukać aparatu, moja małpka mi wczoraj spadła na kostkę granitową, działa, ale klapka z kartą i baterią nie chciała się otworzyć.. ech
pozdrawiam!

no to masz dobry powód, zeby coś porządnego kupić
Milka 16:56, 13 cze 2013

Cudna ta białą róża, a stożek, jakoś przegapiłam!
Debra 20:02, 13 cze 2013

agata_chroscicka napisał(a)

dieta z powodu niemożności patrzenia w lustro bez abominacji! I wcale nei na Kretę tylko plan długofalowy roczny sobei nakreśliłam , a obejmuje cały rok 2013 i zakończyc się ma zgubieniem 10kg. Czyli jestem z planem do przodu i stać mnie nawet na kilka deserów na wakacjach!
Brak wakacji był spowodowany kupowaniem, remontowaniem domu i przeprowadzką. Dopiero teraz odbiliśmy sie od dna i mozna trochę poszaleć

Dobrze, dobrze, nie dla Krety ta dieta
Wiem coś o takich planach, bo w roku 2011 też wykonałam plan, tylko u mnie było 18!!!!
Co więcej udało sie utrzymać, ale to wymaga codziennej pracy
Ale warto, uczucie wolności jest wielkie.

A dla takiego domu i ogrodu warto poświęcić wakacje. Wakacje w ogrodzie sa najwspanialsze, chociaż czasem świat też ciągnie. Szalejcie zatem !
agata_chrosc... 20:27, 13 cze 2013

irena_milek napisał(a)
Cudna ta białą róża, a stożek, jakoś przegapiłam!

dwa stożki przegapiłaś Irenka
agata_chrosc... 20:32, 13 cze 2013

Debra napisał(a)

Dobrze, dobrze, nie dla Krety ta dieta
Wiem coś o takich planach, bo w roku 2011 też wykonałam plan, tylko u mnie było 18!!!!
Co więcej udało sie utrzymać, ale to wymaga codziennej pracy
Ale warto, uczucie wolności jest wielkie.

A dla takiego domu i ogrodu warto poświęcić wakacje. Wakacje w ogrodzie sa najwspanialsze, chociaż czasem świat też ciągnie. Szalejcie zatem !

18! kg! no to gratulacje najszczersze bo to już wyczyn godny stachanowca! Tak po prawdzie to ja powinnam tez tak coś koło tego zrzucić, żeby dojść do mojej najlepszej wagi, ale chyba takie założenie od razu by mnie przeraziło i w ogóle nei podjęłabym zadania, które by mnie przerastało! a tak, 10 kg - do zrobienia Moze na następny rok podejmę nowe wyzwanie? Już jest mi lepiej o niebo!
A wakacje w ogrodzie faktycznie są wspaniałe,a najbardziej lubie jak znajomi przyjeżdżają i sobei można w tym ogrodzie pobiesiadować! To wtedy człowiek wie, że żyje!
Anita1978 21:19, 13 cze 2013

Ja też byłam na diecie, przy czym w tym zdaniu słowo " byłam" należy odczytać jako najważniejsze....
Chociaż palenie rzuciłam rok temu, ponad...
Ale za Ciebie trzymam kciuki !!! Mi brakuje samodyscypliny....
agata_chrosc... 21:59, 13 cze 2013

Anita1978 napisał(a)
Ja też byłam na diecie, przy czym w tym zdaniu słowo " byłam" należy odczytać jako najważniejsze....
Chociaż palenie rzuciłam rok temu, ponad...
Ale za Ciebie trzymam kciuki !!! Mi brakuje samodyscypliny....

ale ja nie jestem na diecie! po prostu przestałam jeść paczkę ciastek dziennie! pomaga