Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

monitka 21:07, 17 paź 2012

Grembosiu no ja to mam problem z zaprojektowaniem każdej rabaty

magnolio ale mnie ucieszyłaś swoim komentarzem, dziękuję za pochwałę powiem ci że ledwo jesień a ja się już wiosny nie mogę doczekać żeby działać dalej chociaż jest też plus bo bedzie czas na myslenie koncepcyjne

Bociusiu kochany bardzo dziękuję
monitka 20:47, 18 paź 2012

Czy u was też było dzisiaj tak słonecznie i ciepło? Dzisiejszy dzień był naprawdę cudny więc korzystając z dobrej pogody porobiłam troszkę w ogródku m.in. posadziłam tulipany i wysypałam korę na rabaty. Oczywiście zabrakło więc bedę miała "przymusową" wizytę w ogrodniczym

Pokażę wam fotki z weekendu z rabaty brzozowej gdzie dosadziłam wrzosy. Jest jeszcze pusty placyk z przygotowaną ziemią na wrzoście które kupię wiosną.
Brzozy już prawie łyse...

Lawenda ciągle kwitnie

Moniika 20:56, 18 paź 2012

Oj faktycznie przepięknie u Ciebie dziś było!!! Pozdrawiam m
EPODLAS 22:59, 18 paź 2012

Moniko, u nas też było pięknie prawie lato. Piękna lawenda i naprawdę kwitnie niesamowicie długo.Miałam dwie i zmarzły. Do teraz ma ich kwiatki w saszetkach w szafie. Ciągle pachną. Na wiosnę koniecznie znowu wsadzę. Najpiękniejsze lawendy widziałam w Anglii. Ale oni mają łagodniejszy klimat. Pozdrawiam.
an_tre 23:04, 18 paź 2012

Moni pięknie u ciebie tak lawendowo-wrzosowo u mnie też jeszcze lawenda kwitnie, dobrze jej zrobiło małe cięcie na początku sierpnia
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
betysia 13:09, 19 paź 2012

Monis...dziekuje slicznie za odwiedzinki i przybiegam zostawic dla ciebie weekendowe usciski i tuliski!!!!

p.s
nie wiem dlaczego ale wciaz kojarzysz mi sie z twoimi brzozkami...od chwili gdy je zobaczylam u ciebie zapragnelam ich bardzoooo mocno....
...jesli je wreszcie kupie na zawsze beda mi sie kojarzyly...z Toba!!!!!
buziaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beta 14:39, 19 paź 2012

uśmiech wpadłam zostawić
monitka 22:03, 19 paź 2012

Monia u nas cały tydzień taki ładny oby jak nbajdłużej taka pogoda się utrzymała.

Bożenko może złą odmianę miałaś. moja zimuje bez problemu. no apoza zeszą zimą. jeden krzaczek oberwała ale go ciachnęłam i ladnie odbiłi się zagęścił. A z uciętych gałazek porobiłam sadzonki. Prawie wszystkie się przyjęły

Aniu ja swoją też tnę po pierwszym kwitnieniu. Ona to lubi

Betysiu to bardzo miłe co piszesz. Fajnie że kojażę się z czymś co bardzo lubię W takim razie trzymam kciuki za pojawienie się brzózek w Twoim ogródku Tuliskam mocno

Beatko twój piękny uśmiech jest tu zawsze mile widziany
Madzenka 22:19, 19 paź 2012

Moniko piekna rabata brzozowa powstaje!
A propos kory nie zamawiasz z dostawą do domu?? Ja też targałam na początku z ogrodniczego. Teraz zamiawiam na allegro zdecydowanie taniej, min 50 workow, które znika na rabatach nie wiadomo kiedy ...
monitka 22:41, 19 paź 2012

A widzisz Marzenko nie pomyślałam o tym...poszukam zatem

Za pochwałę rabatki bardzo dziękuję