monitka
22:08, 11 gru 2012

Grembosiu no napadało 
Irenko no jeszcze trochę mnie widać
Haniu u nas też, z przerwami ale sypie...
Bociuś no całkiem sporo...aż mi prywatna górka w ogródku wyrosła
dajemy radę, mąż za szofera robi bo ma auto większe i żadne śniegi mu nie straszne więc mi nerw odpada
Jazda to nie problem ale parkować nie ma gdzie bo na poboczach górki ze śniegu wyrosły.
No dziś dzień pełen wrażeń! kobieta cofając przyłozyła nam w auto, niby nic dziwnego ale jej reakcja mnie zaskoczyła. Wyprysnęła z auta i rzuciła się na nas z buzią ...normalnie moje małoletnie dziecko w ataku furii zachowuje się dużo bardziej przyzwoicie. Dodam że pani włączając się do ruchu wogóle nie spojrzała w lusterko tylko z impetem zaczęła cofać. Stała na pasach dla pieszych ...nawet nie chcę myślec co by było gdyby tam był człowiek...
Później telefon od starszej córy ze przybłakał sie pies. No i co tu zrobic na taki mróz nie puszczę stworzenia przecież mam serce
Przygarneliśmy. Widac że pies a własciwie suka zadbana, przyjazna i mądra bo reaguje na komendy. Zostawiłam informacje w schronisku, na naszym serwisie ale na razie cisza a sunia tęskni...mam nadzieję że ktoś się po nią zgłosi...
No i na to wszystko zrobiłam wreszcie bidżis bo juz za mną chodził od dłuższego czasu

Irenko no jeszcze trochę mnie widać

Haniu u nas też, z przerwami ale sypie...
Bociuś no całkiem sporo...aż mi prywatna górka w ogródku wyrosła

No dziś dzień pełen wrażeń! kobieta cofając przyłozyła nam w auto, niby nic dziwnego ale jej reakcja mnie zaskoczyła. Wyprysnęła z auta i rzuciła się na nas z buzią ...normalnie moje małoletnie dziecko w ataku furii zachowuje się dużo bardziej przyzwoicie. Dodam że pani włączając się do ruchu wogóle nie spojrzała w lusterko tylko z impetem zaczęła cofać. Stała na pasach dla pieszych ...nawet nie chcę myślec co by było gdyby tam był człowiek...
Później telefon od starszej córy ze przybłakał sie pies. No i co tu zrobic na taki mróz nie puszczę stworzenia przecież mam serce

No i na to wszystko zrobiłam wreszcie bidżis bo juz za mną chodził od dłuższego czasu