monitka
22:45, 07 kwi 2013

Ewa tak świętowałam i trunkowałam że aż na kanpie zasnęłam 
Madżenko daj im chwilkę. Trochę słońca i zobaczysz jak wystrzelą
Aga kurcze no z nazwy to nie wiem...Dostałam je od teściowej w czasach kiedy ogród jeszcze mnie tak nie fascynował...wiem tylko że to irysy cebulowe...Jesienią widziałam je na wyprzedaży w casto w atrakcyjnej cenie.
Elunia rozumiem
jak mi córcia oznajmiła że będzie robiła ciasto z tym czymś to w pierwszej chwili pomyśłam że może ona mnie obraża ...
ale po trzech wdechać poprosiłam o wyjaśnienie i okazało że że to o zwykłą masę krówkową chodzi 
Hej Arco
no koniecznie trzeba nadrobić zaniedbanie wobec irysków bo świetne są
Jesienią będę na nie polowała żeby zwiększyć efekt 
Marysiu no czuć już u nas wiosnę ale niestety zima łatwo nie odpuszcza...w nocy ciągle przymrozki...dlatego z cięciem jeszcze chwilkę się wstrzymuję
Gosiu tak jak pisałam niestety nie wiem jak się nazywają...sama będę dopasywała po kolorze.
Cieszę się że i u Ciebie wiosna
Magdziu wiosna powoli się rozkręca i będzie jeszcze piękniej
Magda dzięki za cynk, lecę oblukać te u Ani
Nieszko koniecznie
zasługują 
Gosiak a ty wiesz jak ja się zdziwiłam
przez ten śnieg wogóle do ogrodu nie zachodziłam bo za zimno było ale zawsze jak dogladałam swoje dobra parapetowe to patrzyłam co tam się dzieje . Przez długi czas biała nuda była aż tu nagle coś niebieskiego mi po oczach dało 
Karola niedługo wyjdą i będą cieszyć
odpozdrawiam

Madżenko daj im chwilkę. Trochę słońca i zobaczysz jak wystrzelą

Aga kurcze no z nazwy to nie wiem...Dostałam je od teściowej w czasach kiedy ogród jeszcze mnie tak nie fascynował...wiem tylko że to irysy cebulowe...Jesienią widziałam je na wyprzedaży w casto w atrakcyjnej cenie.
Elunia rozumiem

Hej Arco

Marysiu no czuć już u nas wiosnę ale niestety zima łatwo nie odpuszcza...w nocy ciągle przymrozki...dlatego z cięciem jeszcze chwilkę się wstrzymuję

Gosiu tak jak pisałam niestety nie wiem jak się nazywają...sama będę dopasywała po kolorze.
Cieszę się że i u Ciebie wiosna

Magdziu wiosna powoli się rozkręca i będzie jeszcze piękniej

Magda dzięki za cynk, lecę oblukać te u Ani

Nieszko koniecznie

Gosiak a ty wiesz jak ja się zdziwiłam

Karola niedługo wyjdą i będą cieszyć