Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

lojalna_ 09:43, 03 sty 2015

Mira u Ciebie prace ogrodowe juz widze pełna para jestes juz w marcu z tego co przeczytałam hihihi no racja czasu niewiele a ksiażeczki czytaj i relacjonuj wszelkie info mile widziane cieplutko u Ciebie cudne fotki ...reniferek faktycznie uroczy
Mala_Mi 15:59, 03 sty 2015

No w każdym razie moje wianki to klasyczna moda Ogrodowiskowa - ja mam po tej linii .

Ja też po tej linii... i u nikogo w okolicy dalszej i bliższej nie widziałam takich ozdób. twój wianek jest perfekcyjny..tak jak i Ty. Kiermaszu w Krakowie żałuję, też chętnie bym takie bombeczki kupiła. U nas nie ma takich

Podsumowanie roku jak co roku, zawsze sumiennie i dokładnie

Ty porządkujesz foty, a ja szperałam w poszukiwaniu do wizytówki... bo była już nieaktualna.

Zdrówka w nowym roku do łopaty i nie tylko.. popieram i odwzajemniam.
olaw 16:23, 03 sty 2015

Witaj, przebiegłam po Twoim wątku od stycznia 2014 do dziś...pięknie i kolorowo a rabata bylinowa bardzo mi się podoba.
A z zazdraszczam Twojego kącika gospodarczego, marzy mi się takie miejsce w moim ogrodzie
kasiek 17:13, 04 sty 2015

Ale zielono, zupełnie inny swiat
A ja się nie przejmuje że to styczen i tak juz coś robię powolutku, to moja recepta na stres, najwyżej jak cośc nie przezyje mogo wariactwa to bedzie miejsce na nowe szaleństwa
Gabriela 17:44, 04 sty 2015

mira napisał(a)

7 maja było już cudnie

Ależ chciałabym być tym kotem i żeby był teraz ten 7 maja.
mira 17:58, 04 sty 2015

lojalna_ napisał(a)
Mira u Ciebie prace ogrodowe juz widze pełna para jestes juz w marcu z tego co przeczytałam hihihi no racja czasu niewiele a ksiażeczki czytaj i relacjonuj wszelkie info mile widziane cieplutko u Ciebie cudne fotki ...reniferek faktycznie uroczy

Ja już w maju jestem ! oczywiście segreguję zdjęcia i przyznam, że przez maj przbrnąć trudno zwłaszcza że 2 lata mam na tapecie.

i wydumałam że zamiast niebieskich niezapominajek chcę różowe - to nie w moim stylu ale zmieniłam zdanie

28 maj
zakupy do donic - kolejne i dumam
dość już żółtego, na taras pelargonie i werbeny a z boku begonie i może przód i mniej tych eksperymentów

mira 18:01, 04 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)

Ja też po tej linii... i u nikogo w okolicy dalszej i bliższej nie widziałam takich ozdób. twój wianek jest perfekcyjny..tak jak i Ty. Kiermaszu w Krakowie żałuję, też chętnie bym takie bombeczki kupiła. U nas nie ma takich

Podsumowanie roku jak co roku, zawsze sumiennie i dokładnie

Ty porządkujesz foty, a ja szperałam w poszukiwaniu do wizytówki... bo była już nieaktualna.

Zdrówka w nowym roku do łopaty i nie tylko.. popieram i odwzajemniam.

Jak będę za rok na kiermaszu to Ci kupię a może z Muminkiem się wybierzesz -
czytam że do Gabrysi na szydełka się wybierasz - teraz autostrada ale gdyby czas pozowolił ta ja jestem w środku i robię pyszną kawę hehe
mira 18:05, 04 sty 2015

olaw napisał(a)
Witaj, przebiegłam po Twoim wątku od stycznia 2014 do dziś...pięknie i kolorowo a rabata bylinowa bardzo mi się podoba.
A z zazdraszczam Twojego kącika gospodarczego, marzy mi się takie miejsce w moim ogrodzie

Ola to bardzo zobowiązujące jak się czyta taki wpis. Zapraszam.
Gospodarczego miejsca nigdy dosc jak w domu.

Dla Ciebie majowa roza

mira 18:13, 04 sty 2015

kasiek napisał(a)
Ale zielono, zupełnie inny swiat
A ja się nie przejmuje że to styczen i tak juz coś robię powolutku, to moja recepta na stres, najwyżej jak cośc nie przezyje mogo wariactwa to bedzie miejsce na nowe szaleństwa

Aż poleciałam zobaczyć co robisz bo mnie zatkało. Tak dziś wiał i notuję, że nawet nosa nie wysunełam.
Za to na stresa mam wszystkie notatki, kalendarze i notuję oglądam zdjęcia.

Widziałam że 17 lutego 2014 rozpoczęłam sezon na dobre. Ciekawe jak będzie w tym roku - w każdym razie było ciepło i można było spokojnie sprzątać, ciąć.

Moje fotki nie pasują do tej pory ale zimowych ładnych nie mam a wiatru pokazywać nie będę albo

widok przez szybkę

wolę takie

mira 18:16, 04 sty 2015

Gabriela napisał(a)

Ależ chciałabym być tym kotem i żeby był teraz ten 7 maja.

Najpiękniejsze są chwile oczekiwania dlatego z lubością gmyram po necie i oglądam oferty ot tak wcale nie żeby kupować na razie .

Zapraszam a legowisko przygotuję jeszcze lepsze i może nawet uszyję poduszę w róże - jeszcze materiału nie mam ale widziałam i mi siedzi

pozdrawiam