Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 23:25, 06 kwi 2017

Pozdrawiam wszystkich zaglądających

nie dajcie się presji czasu i presji świąt
tylko spokój może nas uratować

anabuko1 23:32, 06 kwi 2017

Kto nie lubi doglądać swoich siewów ??
moje pomidorki ciut większe.Ale może zdąża urosnąć i zaowocować
Bartusie,,, waw duża rodzina- piękne
mira 23:33, 06 kwi 2017

Serwis dla Riche

o takie Ci chodziło ?

Gosiek33 07:55, 07 kwi 2017

mira napisał(a)

a może przegniły od nadmiaru wody ? sadziłaś na boczku ?

Nie pomyślałam o tym, a czasem nas zalewało. W takim razie dam im i sobie szansę dziękuję
m_gocha 08:48, 07 kwi 2017

Oj Miro, ale się u Ciebie dzieje

Własna produkcja siewek i rozsady robi wrażenie! Super! Ogród u Ciebie już mocno wiosenny

Ja też wyrzuciłam z bólem serca ogromne wrzośce (niektórych średnica dochodziła do 1m) oraz większość wrzosów

Świetna rada: Nie dajmy się zwariować świętom i ogrodowi.... Tylko jak tę teorię wcielić w praktykę?

Lecę do pracy (zawodowej a nie ogrodowej) . Pozdrawiam wiosennie i cieplutko (na zewnątrz zimno i plucha)
Anda 08:59, 07 kwi 2017

Praca w ogrodzie wre, taras się robi , roślinki rosną, Ty wszystko dzielisz, siejesz i doglądasz, jak w ulu u Ciebie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
margaretka3 09:47, 07 kwi 2017

mira napisał(a)

Margaretka - liliowiec

Ja też się tak szeroko uśmiecham.

Ależ się dzieje u Ciebie. Nowy taras hmmm no no.
Sprawdziłam moją kępę żeleźniaka, ma się dobrze, a nawet świetnie.
mira 10:59, 07 kwi 2017

anabuko1 napisał(a)
Kto nie lubi doglądać swoich siewów ??
moje pomidorki ciut większe.Ale może zdąża urosnąć i zaowocować
Bartusie,,, waw duża rodzina- piękne

Jak to może - takie maja być najlepsze bo nie przetrzymane jeszcze przed świętami popikuje i wio rosnąć tylko ze grządki na nie nie mam zrobionej i liczę na cud
mira 11:04, 07 kwi 2017

Gosiek33 napisał(a)

Nie pomyślałam o tym, a czasem nas zalewało. W takim razie dam im i sobie szansę dziękuję

Ja tez nie wiedziałam i kiedys moja jak nic zalalo . Mam też takie myślenie ze cebule trzeba kupować oczami na macanego a nie przez net i sądzić zaraz głęboko w sierpniu - ja je na razie obserwuje jak dlugo będą mnie cieszyć i jak to będzie z przekwitaniem

Hej
mira 11:16, 07 kwi 2017

m_gocha napisał(a)
Oj Miro, ale się u Ciebie dzieje

Własna produkcja siewek i rozsady robi wrażenie! Super! Ogród u Ciebie już mocno wiosenny

Ja też wyrzuciłam z bólem serca ogromne wrzośce (niektórych średnica dochodziła do 1m) oraz większość wrzosów

Świetna rada: Nie dajmy się zwariować świętom i ogrodowi.... Tylko jak tę teorię wcielić w praktykę?

Lecę do pracy (zawodowej a nie ogrodowej) . Pozdrawiam wiosennie i cieplutko (na zewnątrz zimno i plucha)

Ciekawa jestem co posądzisz w miejsce po wrzosach i wrzoścach. Ja azalie te niskie .

No dzieje sie wiec wrzuciłam na luz żeby nie zwariować i stale sobie powtarzam jak to wspaniale bo dzieje się. Mam więc w ..trawnik co jest zmasakrowany i górę piasku ktora mi do domu wchodzi - powolutku będzie wszystko zrobione.

Jak nie zwariować - usiąść! Głęboki oddech i zrobić plan na kolejny tydzień - szczegolowy a potem wykreślić po 2 punkty z programu a potem kolejne 2 zapisać komuu zlecasz i dać to na piśmie albo kartka na lodówkę
No i znów oddech
A jak cieplo to do ogrodu !!! Umyć tylko okno w kuchni i salonie

Milego dnia!

Ja jade teraz do Wrocka i pada i jest 4 st